Amestecurile picante de atractanti ale lui Archie Braddock

 

 

atractanti

Amestecurile picante de atractanti sub forma de pulberi ale lui Archie Braddock

Suntem incantati sa anuntam reintroducerea pe piata a acestor stimulente ale apetitului de hranire sub forma de pulberi. Le-am vandut personal multi ani in timp ce lucram la Walkers of Trowell iar feedback-ul pe care il primeam era mai mult decat uimitor.

Din pacate, partea legata de momeli a fost pentru Archie doar o activitate suplimentara si atunci cand s-a decis sa se pensioneze a incetat sa mai produca atractantii lui sub forma de pulberi – o dezamagire mare pentru multi. In timp ce lucram la Walkers, magazinul a cumparat toati atractantii de pescuit care ii ramasesera, asa de mare era popularitatea lor, dar stocul s-a epuizat repede.

In timpul unei conversatii intamplatoare cu Archie am deschis subiectul despre amestecurile sale picante si pentru a nu lungi vorba, a fost de acord sa ne transmita aici la Quest cartea lui de retete de nade, asa ca am putut sa producem si sa punem la dispozitie din nou pescarilor acele amestecuri foarte speciale si eficiente.

Pentru prima data dupa cativa ani, va puteti bucura din nou de cei 6 stimulatori de hranire:

MEGA SPICY – pentru: mreana, clean, platica;

SUPA SPICE – pentru: babusca, biban, lin si clean;

MEGA TENCH – pentru: lin, platica si crap;

MEGA CARP – pentru: crap;

XOTIC SPICE – pentru: biban, babusca, platica si mreana;

SUGAR SPICE – pentru: platica si extraordinara pentru majoriateta celorlalte specii.

Sunt livrate in flacoane de 400 grame si au instructiuni de utilizare complete.

atractanti crap

atractanti crap

Comentariu scris de Ron Key: Ma bucur ca au reaparut pe piata. Abia astept sa pun din nou niste Mega Spicy in groundbait -ul meu de iarna pentru mreana. Salutari Ron.

Comentariu scris de Shaun Harrison: Am petrecut o dupa-amiaza interesanta facand niste boiliesuri cu ele. Sunt niste amestecuri foarte complexe si trebuie sa recunosc ca am fost chiar foarte surprins de retete lui Archie. Toate contin mai mult de un tip de ulei volatil si de asemenea multe ingrediente si condimente. Tocmai mi-am dat seama ca tot ceea ce am achizitionat pentru aceste retete, cu exceptia unui produs lactat si a unor pelete zdrobite necesare la o reteta, practic sunt lucruri care fac parte din lantul alimentar pentru oameni. A rezultat o reteta de boilies chiar ciudat de simpla, adaugand un singur ingredient la amestecul de baza (am folosit doar mixul de baza Yellow Birdy deoarece nu are un miros / gust propriu), dar pentru ca acesti aditivi pentru pescuit sunt foarte complexi, de fapt realitatea este ca am adaugat mult mai multe ingrediente decat as adauga eu in mod normal la o reteta de boilies.

Comentariu scris de Elie G.: Sunt vesti bune Shaun. O completare execelenta a gamei de produse Quest. Am folosit acesti aditivi sub forma de pulbere timp de multi ani si am mare incredere in ei. Preferatul meu este Mega Spicy – adaugat la amestecurile de seminte atat in timpul inmuierii cat si apoi dupa gatirea lor, sau in amestecurile de nada. Crapii le adora pur si simplu si ele dau o noua dimensiunea semintelor care au fost folosite de atatea ori pe o anumita apa. Pentru mreana, Mega Spicy este excelent pentru a acoperi cu aceasta pulbere bucatelele de carne intr-o punga inainte de a le ingheta. De asemenea, am avut succes de-a lungul anilor aplicand aceeasi metoda si la boilies. Shaun, mi-ar placea sa vad din nou atractantii lichizi ai lui Archie, deci sper ca pulberile sa se vanda la fel cum se vindeau inainte si atunci orice e posibil. Elie.

Comentariu scris de Shaun Harrison: Buna Elie. Reactia de pana acum a pescarilor a fost excelenta si avem intentia sa introducem in gama noastra si alte produse daca exista cerere. Cred cu tarie ca lacurile vor fie cele care vor da raspunsul. Am petrecut mult timp discutand cu Archie iar amestecurile picante pe care le-am lansat au fost cele mai populare din gama lui de produse. Deci, daca acestea se vand bine, cu siguranta vom extinde gama. Am facut niste boiliesuri din Mega Spicy cu amestecul nostru de baza Yellow Birdy si Archie mi le-a luat din fata imediat! Miroseau si aveau un gust incredibil! Nu o sa ii mai spun data viitoare cand o sa fac boiliesuri!

Comentariu scris de Andrew: Salut Shaun. Vreo sansa ca Tench Magic sa apara din nou? L-am folosit cu ani in urma pe ape dificile si linii se urcau pur si simplu pe lansete! Fire intines, Andrew.

atractanti pescuit

atractanti pescuit

COMENTARIU scris de Shaun Harrison: Salut Andrew. Daca totul va fi bine, vom lansa mai multe produse din gama lui Braddock – totul depinde de cum vor fi acceptate cele patru produse lansate pana acum. Toata gama este excelenta pentru a prinde peste asa cum tu singur ai realizat pescuind cu Tench Magic (tench = lin). Pulberile relansate pe piata pana acum sunt toate relevante pentru aceasta perioada a anului si in acelasi timp au fost cele mai vandute in trecut. In acest moment nu suntem pregatiti sa manevram lichidele deoarece acestea trec printr-o procedura complexa si necesita un timp lung de pregatire (nu sunt simple lichide luate de pe raft si amestecate). Daca gama limitata pe care am pus-o din nou la dispozitie pe piata va avea o cerere la fel ca in trecut, atunci vom incepe incet-incet sa marim gama de produse. Vanzand in magazin ani de zile gama de produse atunci cand Archie le promova singur si fiind martor la eficacitatea lor, poti sa stai linistit, cu siguranta vreau sa maresc gama de produse care sa fie disponibila.

Comentariu scris de Peter: Shaun, m-as bucura foarte mult sa vad din nou Perch Magic pe piata. Ar fi excelent sa il vad si sa il folosesc din nou. In caz contract, as vrea sa cumpar reteta.

Comentariu scris de Shaun Harrison: Incearca sa il suni pe Archie la 0115 972 6886. Inca mai organizeaza acele excursii cu ghid si cu siguranta va discuta despre momelile lui. Stiu ca detine un stoc important din amestecurile sale lichide pe care le foloseste pentru el si inca ii mai aprovizioneaza pe unii – nu poti sti niciodata…… Mult noroc.

Comentariu scris de Shaun Harrison: Ca o completare a postarii anterioare, lichidele pe care Archie Braddock le producea pentru gama lui aromata necesita o complexitate mare la producerea lor si nu pot fi pur si simplu amestecate si produse la comanda. Odata ce procesul incepe, trec cateva luni inainte ca aromele sa fie gate. Ele se bazeaza pe un proces special si de aceea sunt chiar atat de diferite fata de majoritatea aromelor care se gasesc pe piata. Deci, presupunand ca am inceptut procesul astazi, tot vom avea de asteptat cateva luni pana cand vom putea furniza oricare dintre lichidele.

Mi-am dat seama ca tot ceea ce am achizitionat pentru aceste retete de atractanti, cu exceptia unui produs lactat si a unor pelete zdrobite necesare la o reteta cu atractant, practic sunt lucruri care fac parte din lantul alimentar pentru oameni. Am petrecut o dupa-amiaza interesanta facand niste boiliesuri cu acesti atractanti pescuit.

Atractanti

Sunt niste amestecuri foarte complexe si trebuie sa recunosc ca am fost chiar foarte surprins de retete lui Archie pentru atractanti crap. Toate contin mai mult de un tip de ulei volatil si de asemenea multe ingrediente si condimente care se potrivesc foarte bine cu orice nade si momeli. O completare execelenta a gamei de produse Quest. Am folosit acesti aditivi sub forma de pulbere timp de multi ani si am mare incredere in ei. A rezultat o reteta de boilies cu atractanti chiar ciudat de simpla, ne adaugand mai multi atractanti crap ci un singur ingredient la amestecul de baza (am folosit doar mixul de baza Yellow Birdy deoarece nu are un miros / gust propriu si poate fi combinat cu orice atractant), dar pentru ca acesti aditivi pentru pescuit sunt foarte complexi, de fapt realitatea este ca am adaugat mult mai multe ingrediente decat as adauga eu in mod normal la o reteta de boilies in care imi aleg eu atractanti pescuit pe care-i doresc.

Atractanti

Atunci cand descoperim vre-un atractant si o reteta miraculoasa sau cand auzim vorbindu-se de unele amestecuri magice care tind sa doboare toate recordurile in materie de crap incepem sa ne intrebam sau sa intrebam infrigurati. Ei, aflati ca lucrurile nu stau tocmai asa. Atractanti crap: preferatul meu este Mega Spicy – adaugat la amestecurile de seminte atat in timpul inmuierii cat si apoi dupa gatirea lor, sau in amestecurile de nada. Reactia de pana acum a pescarilor la nade si momeli cu acesti aditivi pescuit a fost excelenta si avem intentia sa introducem in gama noastra si alte produse daca exista cerere. Cred cu tarie ca lacurile vor fie cele care vor da raspunsul. Crapii le adora pur si simplu si ele dau o noua dimensiunea semintelor care au fost folosite de atatea ori pe o anumita apa. Vreo sansa ca atractanti Tench Magic sa apara din nou? L-am folosit cu ani in urma pe ape dificile si linii se urcau pur si simplu pe lansete cand foloseam acesti atractanti pescuit!

Atractanti

Pentru nade si momeli pentru mreana, dintre atractanti pescuit prefer Mega Spicy care este excelent atractant pentru a acoperi cu aceasta pulbere bucatelele de carne intr-o punga inainte de a le ingheta. Mi-ar placea sa vad din nou atractantii lichizi ai lui Archie, deci sper ca pulberile de atractanti sa se vanda la fel cum se vindeau inainte si atractanti crap si atunci orice e posibil. Cuvinte asociate articolului: momeli, nade pentru pescuit, pescuitul crapului, momeala pentru pesti, nade pescuit, atractant crap, aditivi pescuit, betaina pescuit.

Tags: , , , , , , .

Fir intins,
Shaun.

Traducere de Andrei Nicolae.

Articol postat de SHAUN HARRISON pe siteul: www.questbaits.com/blog/

 



Un Comentariu

  1. Mihai says:

    Excelenta sectiunea de articole. Semnatura lui Shaun ofera garantia calitatii informatiei oferite.

Lasati un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>