Diversitate pentru carlig

Home > Diversitate pentru carlig
POP-UP Ultrabrite Fluoro
recipient 200 ml
15 mm -
39 lei
POP-UP Culori Naturale
recipient 200 ml
20 mm -
21 lei
15 mm -
35 lei
10 mm -
21 lei
MIXuri pentru POP-UP
recipient 600 ml
diverse  culori -
42 lei
PIMPLE POPS
Ø intre 6 si 8 mm, amestecate
diverse  culori -
45 lei
PASTA
nu necesita congelare
200 ml -
25 lei
Set SNOWMAN
tub cu 4 recipiente de 100 ml
Tub -
57 lei

Momeala de la carlig este cea mai importanta momeala pe care o introduceti in apa... cu toate astea va sunt oferite foarte putine optiuni atunci cand folositi momeala gata preparata. Cele sase optiuni oferite de noi sunt urmatoarele:
- PIMPLE POPS disponibil in variantele Rahja Spice, Fruity Trifle, Magnum White, si Neutral (fara nici o aroma).
- POP-UPurile ULTRABRITE FLUORO disponibile in variantele: Fruity Trifle, Rahja Spice, Chilly Chocolate si Ghurkka Spice.
- MIXurile pentru POP-UPuri disponibile in variantele de culoare: crem natural, galben fluorescent, rosu fluorescent si portocaliu fluorescent, .
- POP-UPuri, PASTE si SETuri SNOWMAN disponibile in variantele: Fruity Trifle, Rahja Spice, Absoloute Seafood, Chilly Chocolate, Pineapple Crush, Liver B8, Special Crab, Tiger Nut Crunch, Surn-N-Turf, Ghurkka Spice, Magnum White si Squid Berry.


POP-UP ULTRABRITE FLUORO:

Sunt produse reintroduse in gama noastra de nade. Au culori fluorescente absolut „izbitoare”.

Sunt disponibile in patru arome si patru culori. Permit crapilor sa le observe de la distanta. Pot fi pescuite singure ca momeala de carlig sau in stil snowman pentru a oferi o momeala complet diferita de patul de nada.

Retineti ca nu trebuie neaparat sa potriviti aromele cand folositi prezentari cu momeli duble. Shaun a avut mare succes in trecut prin combinarea momelilor pe firul de par, momeli cu arome diferite. Acest lucru ofera chiar mai multe semnale crapilor pentru a alege momeala de carlig.

Poate ca nu au un aspect natural dar daca le ignorati complet s-ar putea sa regretati.

Se livreaza in flacoane de plastic (200 ml) si au diametrul de 15mm.


POP-UP -uri:

Pentru gama noastra de Pop-Up-uri am folosit aceleasi arome ca si pentru boiliesuri dar sunt realizate dintr-un mix de baza dedicat. Se livreaza in flacoane de plastic (200 ml) si cu dimensiunile: 10mm, 15mm, 20mm.

Sfaturi video despre momeli de carlig


Faceti click pentru a urmari un scurt videoclip despre momelile pentru carlig oferite de noi.


Sfaturi video despre Pasta


Faceti click pentru a urmari un videoclip despre modurile in care puteti folosi pasta.


Sfaturi video despre setul Snowman


Faceti click pentru a urmari un videoclip despre seturile Snowman.PIMPLE POPS:


 PIMPLE POPS sunt foarte mici pop-up-uri fluorescente, cu diverse diametre intre 6 si 8mm, amestecate. Sunt livrate in borcanele intr-un amestec de culori intense (exceptie face versiunea Magnum Whitela la care toate pop-up-urile sunt albe), permitandu-va sa incercati diferite variante de abordare. De multi ani, momelile mici de carlig reprezinta pentru Shaun Harrison o parte importanta a pescuitului sau. Ii place ca momeala de carlig sa fie mai mica decat cea din patul de nada pentru ca este convins ca astfel trezeste mai putina suspiciune. Pentru Shaun era un lucru obisnuit sa decojeasca momeala standard astfel obtinand o momeala mai mica. Iarna, in special, este mai eficienta utilizarea mini-momelilor si din acest motiv Shaun Harrison s-a decis sa le produca cu aromele sale favorite pentru iarna Rahja Spice, Fruity Trifle si Magnum White.

In cazul in care va doriti folosirea acestor micro pop-upuri si cu alte arome, acum aveti la dispozitie si Pimple Pops fara nici o aroma (Neutral). Recomandarea lui Shaun: Pur si simplu adaugati aroma preferata, agitati flaconul pana cand toate Pimple Pops-urile vor fi acoperite cu o pelicula de lichid (aroma) si apoi congelati flaconul. Cand il dezghetati, procesul dezghetarii va forta pop-upurile sa absoarba aroma. Exista ceva mai simplu?!

Doriti sa aflati mai multe despre aceste produse?

Faceti click pentru a citi articolul lui Shaun Harrison "Boilies pop-up Pimple Pops, crapi si libelule.".


Set SNOWMAN:

Acest set contine 2 borcanele de 100ml cu boiliesuri pop-up (10mm & 15 mm) si 2 borcanele de 100ml cu boiliesuri scufundatoare (10mm & 15 mm), cu aceeasi aroma, pentru a le folosi in prezentarea „snowman” (om de zapada). Astfel puteti obtine prezentari de 10mm si 15mm sau o combinatie a celor doua dimensiuni. Boiliesurile scufundatoare au fost imbibate cu un lichid hranitor ce nu afecteaza elementele PVA. Credem ca acest set vine in intampinarea celor care doresc sa incerce noi momeli si nu doresc sa cumpere separat o multime de produse. Shaun Harrison, in articolele scrise de el in diverse reviste britanice si nu numai, a sfatuit adesea pescarii sa nu-si supradozeze momelile cu arome sintetice puternice. De aceea, pentru boiliesurile scufundatoare, a preferat sa foloseasca un lichid hranitor cu o aroma foarte subtila in locul unuia cu aroma „izbitoare”.

PASTA:

Pasta are atat de multe utilizari! O puteti infasura in jurul boiliesului pentru a creste gradul de imprastiere a aromei, o metoda preferata de Shaun in lunile reci. Incercati-o asa cum este, mulata in jurul unei margele sau in jurul unui nasture, pe firul de par, aplatizata pentru a se aseza mai lin pe vegetatie sau mâl…

 

 

Folositi-o pentru a va face propriile momeli cu orice flotabilitate va doriti, muland-o in jurul unei bile de poliester sau pluta si apoi fierbeti-o. Ati obtinut propriul dumneavoastra pop-up ce arata identic cu momeala din patul de nada!

Iata o alta metoda preferata a lui Shaun Harrison: mulati pasta in jurul unui boilies dupa care aruncati-o in apa clocotita pentru doar cateva secunde. Astfel se formeaza o pojghita ce permite o dispersie excelenta a aromelor, urmata de  aroma inerenta a boiliesului ce este eliberata timp mai indelungat. Cu atat de multe optiuni,  utilizarea pastei va fi limitata doar de imaginatia dumneavoastra. Ambalare: flacoane de 200 ml.

Doriti sa aflati mai multe despre aceste produse?

Faceti click pentru a citi articolul lui Shaun Harrison "PASTA... Ultima Frontiera" publicat in revista CARPWORLD, articol tradus in limba romana.


MIXuri pentru POP-UP -uri:

Doriti sa va faceti propriile pop-up -uri? Ei bine, noi v-am usurat munca cu aceste patru mixuri dedicate pentru pop-up -uri. Pur si simplu spargeti un ou intr-un vas, adaugati aromele si stimulatorii preferati, amestecati-le bine pentru omogenizare si apoi adaugati mixul pentru pop-up pana veti obtine o pasta care va fi usor de rulat.

 

 

Formati bilele si apoi fierbeti-le in modul obisnuit. Nu veti mai avea nevoie sa va incurcati cu bilele de pluta pentru a forma pop-up -uri.
Ambalare: recipiente de 500 mililitri.

Doriti sa aflati mai lucruri despre aceste produse?

Faceti click pentru a citi articolul lui Shaun Harrison "Momeala pentru crap personalizata".