Diversitate pentru carlig

Home > Diversitate pentru carlig
PIMPLE POPS
Ø intre 6 si 8 mm, amestecate
diverse  culori -
45 lei
POP-UP Ultrabrite Fluoro
recipient 200 ml
15 mm -
39 lei
POP-UP Culori Naturale
recipient 200 ml
20 mm -
21 lei
15 mm -
35 lei
MIXuri pentru POP-UP
recipient 600 ml
diverse  culori -
42 lei
PASTA
nu necesita congelare
200 ml -
25 lei
Set SNOWMAN
tub cu 4 recipiente de 100 ml
Tub -
57 lei

Momeala de la carlig este cea mai importanta momeala pe care o introduceti in apa... cu toate astea va sunt oferite foarte putine optiuni atunci cand folositi momeala gata preparata. Cele sase optiuni oferite de noi sunt urmatoarele:
- PIMPLE POPS disponibil in variantele Rahja Spice, Fruity Trifle, Magnum White, si Neutral (fara nici o aroma).
- POP-UPurile ULTRABRITE FLUORO disponibile in variantele: Fruity Trifle, Rahja Spice, Chilly Chocolate si Ghurkka Spice.
- MIXurile pentru POP-UPuri disponibile in variantele de culoare: crem natural, galben fluorescent, rosu fluorescent si portocaliu fluorescent, .
- POP-UPuri, PASTE si SETuri SNOWMAN disponibile in variantele: Fruity Trifle, Rahja Spice, Absoloute Seafood, Chilly Chocolate, Pineapple Crush, Liver B8, Special Crab, Tiger Nut Crunch, Surn-N-Turf, Ghurkka Spice, Magnum White si Squid Berry.

 

 

 

POP-UP ULTRABRITE FLUORO:

Sunt produse reintroduse in gama noastra de nade. Au culori fluorescente absolut „izbitoare”.

Sunt disponibile in patru arome si patru culori. Permit crapilor sa le observe de la distanta. Pot fi pescuite singure ca momeala de carlig sau in stil snowman pentru a oferi o momeala complet diferita de patul de nada.

Retineti ca nu trebuie neaparat sa potriviti aromele cand folositi prezentari cu momeli duble. Shaun a avut mare succes in trecut prin combinarea momelilor pe firul de par, momeli cu arome diferite. Acest lucru ofera chiar mai multe semnale crapilor pentru a alege momeala de carlig.

Poate ca nu au un aspect natural dar daca le ignorati complet s-ar putea sa regretati.

Se livreaza in flacoane de plastic (200 ml) si au diametrul de 15mm.

 

 

 

POP-UP -uri:

Pentru gama noastra de Pop-Up-uri am folosit aceleasi arome ca si pentru boiliesuri dar sunt realizate dintr-un mix de baza dedicat. Se livreaza in flacoane de plastic (200 ml) si cu dimensiunile: 10mm, 15mm, 20mm.

 

 

MIXuri pentru POP-UP -uri:

Doriti sa vă faceți propriile Pimple Pops sau pop up-uri cu forme personalizate? Ei bine, v-am usurat munca cu aceste patru mixuri dedicate pentru boiliesuri flotante.

 Pur si simplu spargeti un ou intr-un vas, adaugati aromele si stimulatorii preferati, amestecati-le bine pentru omogenizare si apoi adaugati mixul pentru pop-up pana veti obtine o pasta care va fi usor de rulat.

 

 

 Formati bilele si apoi fierbeti-le in modul obisnuit. Nu veti mai avea nevoie sa va incurcati cu bilele de pluta pentru a forma pop-up -uri.
Ambalare: recipiente de 500 mililitri.

Doriti sa aflati mai lucruri despre aceste produse?

Faceti click pentru a citi articolul lui Shaun Harrison "Momeala pentru crap personalizata".

 

 

Sfaturi video despre momeli de carlig


Faceti click pentru a urmari un scurt videoclip despre momelile pentru carlig oferite de noi.

Sfaturi video despre Pasta


Faceti click pentru a urmari un videoclip despre modurile in care puteti folosi pasta.

Sfaturi video despre setul Snowman


Faceti click pentru a urmari un videoclip despre seturile Snowman.

PIMPLE POPS: PIMPLE POPS sunt mini boilies-uri flotante (pop up-uri) fluorescente.

 

 Pentru ca dumneavoastră, pescarii, să puteți încerca diferite variante inedite de prezentare care:

- să nu trezească suspiciune din partea crapilor (datorită dimensiunilor foarte mici)
- să nu treacă neobservate (datorită culorii, dar mai ales a compoziției)

Shaun Harrison, fondatorul companiei Quest Baits, a fost primul care v-a propus spre utilizare acest tip de micro momeală.

 

 Dimensiunile: Pimple Pops-urile sunt sferice și au diametrele cuprinse între 6 si 8 mm. Lui Shaun Harrison îi place ca momeala de cârlig să fie mai mica decât cea din patul de nadă pentru că este convins că astfel trezește mai puțină suspiciune din partea peștilor. Anterior Pimple Pops-urilor, obișnuia să micșoreze momelile de dimensiuni standard prin decojire.

 Culorile: Vă sunt oferite într-un amestec de culori fluorescente intense. Excepție face versiunea Magnum White care sunt monocrome (toate pop up-urile sunt albe).


 

Arată bine, dar CEEA CE NU SE VEDE CONTEAZĂ și anume:

 

Compoziția:

 

  1. Au la bază mixuri naturale care sunt de o calitate fără egal pe piața momelilor pentru crap. Aceste mixuri fac atracție si dacă sunt folosite fără nicio aromă, tocmai pentru faptul că sunt naturale și au o compozitie testată si îmbunătățită de Shaun în peste 30 de ani. Boiliesurile flotante rezultate sunt foarte elastice și absorb foarte bine și alte arome, daca veți doriți acest lucru. Își eliberează atractanții din compozitie imediat ce ajung în apă, iar această eliberare se produce constant pentru o perioadă indelungată. După câte ați observat, aceste mixuri din care sunt făcute Pimple Pops-urile le puteți comanda și separat, dacă veți doriți sa vă fabricați propriile boiliesuri flotante personalizate.

 

  2. Aromele folosite cu Pimple Pops sunt arome care au trecut cu brio testul timpului: Rahja Spice, Fruity Trifle și Magnum White . Toate cele trei arome își au originea in Anglia pe la începutul anilor ’80 și sunt la fel de eficiente ca la începuturi.

 Un alt motiv pentru care Shaun Harrison s-a decis să producă Pimple Pops folosind aceste trei arome, este acela că aceste arome sunt favoritele lui și pentru pescuitul în apă rece. Iarna, este știut faptul că aveți un pescuit mai productiv dacă utilizați mini-momeli, așa că acum v-a pus la dispoziție o combinație extraordinară pentru apă rece: mini momeli plus cele mai eficiente arome pentru apă rece.

 Dar dacă vă doriti folosirea acestor micro pop up-uri cu alte arome, acum aveți la dispozitie și varianta Pimple Pops fără nicio aroma (Neutral) și vi le puteți aroma cu ce doriți.

Recomandarea lui Shaun Harrison pentru aromare: Pur și simplu adăugați lichidul cu aroma preferată, agitați flaconul până când toate Pimple Pops-urile vor fi acoperite cu o peliculă de lichid (aromă) și apoi congelați flaconul. Când îl dezghețați, procesul dezghețării va forța pop up-urile să absoarbă aroma. Există ceva mai simplu?!

 

 

FOTO 360°:
(pe imaginea care vi se va deschide, va trebui sa dați click și să trageți mouse-ul pentru a roti imaginea)

 Ambalajul: Vin ambalate în borcănele de plastic transparent. Dimensiunile exterioare ale ambalajului sunt: Înălțimea: cca. 7cm; Diametrul cca. 5 cm.

 Poate că sunt ele mici, dar cu siguranță nu vor fi trecute cu vederea datorită culorii si mai ales a compoziției. S-au prins pești foarte mari la Pimple Pops. De obicei, pescarii le folosesc singure pe firul de păr și la distanțe mari. În mod interesant, se pare că sunt mai atractive dacă sunt folosite cate două, de culori diferite, pe același fir de păr.

 Au trecut deja câțiva ani de când Shaun Harrison a lansat aceste micro momeli, iar alții, când au văzut cât de eficiente sunt aceste Pimple Pops-uri și ce mare succes au avut la pescari, au preluat rapid ideea și au fabricat și ei momeli similare.

Dar amintiți-vă: CEEA CE NU SE VEDE CONTEAZĂ

 Dovada este faptul că eficiența și calitatea acestor copii ale Pimple Pops-urilor lasă de dorit, așa cum ne-au relatat prietenii pescari care le-au încercat.

 

 Nu ezitați și comandați originalul: micro momelile Pimple Pops de la Quest Baits - Made in England - momeli care beneficiază de peste 30 de ani de experiență !

 

 

Doriți să aflați mai multe despre Pimple Pops?

Faceți click pentru a citi articolul lui Shaun Harrison "Boilies pop-up Pimple Pops, crapi si libelule.".

 

 

 

Set SNOWMAN:

Acest set contine 2 borcanele de 100ml cu boiliesuri pop-up (10mm & 15 mm) si 2 borcanele de 100ml cu boiliesuri scufundatoare (10mm & 15 mm), cu aceeasi aroma, pentru a le folosi in prezentarea „snowman” (om de zapada). Astfel puteti obtine prezentari de 10mm si 15mm sau o combinatie a celor doua dimensiuni. Boiliesurile scufundatoare au fost imbibate cu un lichid hranitor ce nu afecteaza elementele PVA. Credem ca acest set vine in intampinarea celor care doresc sa incerce noi momeli si nu doresc sa cumpere separat o multime de produse. Shaun Harrison, in articolele scrise de el in diverse reviste britanice si nu numai, a sfatuit adesea pescarii sa nu-si supradozeze momelile cu arome sintetice puternice. De aceea, pentru boiliesurile scufundatoare, a preferat sa foloseasca un lichid hranitor cu o aroma foarte subtila in locul unuia cu aroma „izbitoare”.

 

 

PASTA:

Pasta are atat de multe utilizari! O puteti infasura in jurul boiliesului pentru a creste gradul de imprastiere a aromei, o metoda preferata de Shaun in lunile reci. Incercati-o asa cum este, mulata in jurul unei margele sau in jurul unui nasture, pe firul de par, aplatizata pentru a se aseza mai lin pe vegetatie sau mâl…

 

 

Folositi-o pentru a va face propriile momeli cu orice flotabilitate va doriti, muland-o in jurul unei bile de poliester sau pluta si apoi fierbeti-o. Ati obtinut propriul dumneavoastra pop-up ce arata identic cu momeala din patul de nada!

Iata o alta metoda preferata a lui Shaun Harrison: mulati pasta in jurul unui boilies dupa care aruncati-o in apa clocotita pentru doar cateva secunde. Astfel se formeaza o pojghita ce permite o dispersie excelenta a aromelor, urmata de  aroma inerenta a boiliesului ce este eliberata timp mai indelungat. Cu atat de multe optiuni,  utilizarea pastei va fi limitata doar de imaginatia dumneavoastra. Ambalare: flacoane de 200 ml.

Doriti sa aflati mai multe despre pastă?

Faceti click pentru a citi articolul lui Shaun Harrison "PASTA... Ultima Frontiera" publicat in revista CARPWORLD, articol tradus in limba romana.