Care este cea mai bună aromă de boilies pentru crap și în ce perioadă a anului?

8 aug., 2012 | 1 comentariu

Arome crap

Întrebare: Salut! Am început să-mi fac propriile boliesuri de casă și în ceea ce privește aromele pentru pescuitul la crap pe care să le folosesc pentru diferitele perioade ale anului, sunt putin confuz.

Cineva mi-a spus sa folosesc arome de fructe vara și arome de pește iarna, pentru apă rece, apoi altcineva mi-a spus sa folosesc aceste arome pentru pescuit exact invers. Orice sugestie este binevenită. Mulțumesc, Mike.

Shaun Harrison răspunde: Salut Mike,

De fapt, alegerea tipurilor de arome pentru boilies sau nadă de pescuit în general nu prea are nicio legătură cu anotimpul în care să fie folosite. Majoritatea aromelor pentru pescuit sunt arome sintetice, artificiale, care în realitate nu modifică cu adevarat nadele și momelile.

Lucrul important și factorul decisiv îl reprezintă ingredientele din mixul de bază al nadei – efectiv conținutul alimentar al nadei și boiliesurilor.

Pe scurt, trebuie să eviți tot ceea ce este uleios în timpul lunilor reci pentru că uleiurile și grăsimile se încheagă la frig și blochează în interior orice scurgere de atractanți pentru crap din momeli sau nade și de asemenea face digestia peștilor foarte dificilă în apă rece.

Eu am conceput toată gama de nade și momeli de la Quest Baits să fie eficientă pentru toate ce 12 luni ale anului, cu excepția boiliesului Special Crab care are un conținut de ulei destul de ridicat, dar această nadă devine foarte eficientă în perioada cea mai caldă a anului.

Boiliesurile care au fost cu adevarat excepționale în timpul lunilor reci de iarnă au fost Fruity Trifle, Rahja Spice și Magnum White.

Ingredientele din mixul de bază al boiliesurilor sunt cele care fac diferența și nu aromele cu care sunt etichetate boiliesurile respective. Majoritatea aromelor de pescuit artificiale miros a ceva anume, dar nu au gustul respectiv – sper ca asta să-ți fie de ajutor.

Salutari, Shaun Harrison.

Arome crap

Arome pentru crap.

Arome pescuit crap.

De fapt alegerea tipurilor de atractanti si arome pescuit din nada crap si mai ales arome pentru crap nu prea are nici o legatura cu anotimpul in care sa fie folosite.

Arome crap iarna.

Majoritatea aromelor pentru pescuit sunt arome sintetice artificiale care de fapt nu modifica cu adevarat nadele si momealile.

Arome pescuit:

Eu am conceput toata gama de nade si momeli sa fie eficienta pentru toate anotimpurile anului cu exceptia nadei Special Crab care are atractanti cu un continut de ulei destul de ridicat, dar aceasta devine foarte eficienta in perioada cea mai calda a anului.
Arome pescuit.
Boilies de casa am inceput sa-mi fac propriile boliesuri cu arome pescuit si in ceea ce priveste aromele pentru crap pe care sa le folosesc pentru diferitele perioade ale anului sunt putin confuz.

Arome crap toamna.

Cineva mi-a spus sa folosesc arome de fructe vara si arome de peste iarna, apoi altcineva mi-a spus sa folosesc aceste arome pentru pescuit exact invers. Orice sugestie este binevenita. Multumesc pentru arome pentru crap Mike.

Arome crap vara.

Boilies de casa.

Boilies.

Ingredientele din mixul de baza al boiliesurilor de casa sunt cele care fac diferenta si nu arome crap cu care sunt etichetate boiliesurile respective. Marea majoritate de arome pescuit artificiale miros a ceva anume, dar nu au gustul respectiv – sper ca asta sa-ti fie de ajutor sa alegi atractanti crap corect .

Arome crap

Nada crap.

Nade si momeli.

Lucrulul important si factorul decisiv pentru boilies de casa il reprezinta ingredientele din mixul de baza al nadei – efectiv continutul alimentar al nadei.

Nade si momeli

Nada crap

Arome pentru crap.

Atractanti crap.

Atractanti.

Trebuie sa eviti arome crap si tot ceea ce este uleios in timpul lunilor reci pentru nade pescuit cu uleiurile si grasimile care se incheaga si blocheaza in interiorul nadei orice scurgere de atractanti din interiorul momelilor si de asemenea face digestia pestilor foarte dificila.

Arome crap primavara.

Atractanti.

Arome pescuit.

Nadele cu arome pentru crap care au fost cu adevarat exceptionale in timpul lunilor cele mai reci au fost Fruity Trifle, Rahja Spice si Magnum White  arome crap .


<p>Articole cu subiecte asemănătoare găsiți în grupul de articole <strong>'''.'</strong></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p>Articolul face parte din secțiunea <strong><a href="https://www.questbaits.ro/blog-pescuit/">Blog de pescuit</a></strong></p>

Publicat inițial pe site-ul www.questbaits.com/blog/


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This