Boilies de 20mm – De ce ar trebui să le aveți întotdeauna?

24 apr., 2012 | 0 comentarii

Boilies de 20mm și de 15mm Chilli Chocolate

Boilies de 20mm și de 15mm Chilli Chocolate

Vindem mult mai puține boilies de 20mm decât boilies de 15mm, lucru care mă surprinde. Și mie îmi place să pescuiesc cu momeli mici, dar dacă este vorba de boilies, prefer să le obțin din cele de 20mm.

Să vă explic:

Nădirea cu boilies de 20mm la distanțe mari

Sunt ideale atunci când cu adevărat am nevoie să ajung la distante mari. Pentru mine nu există ceva mai rău decât faptul că nu poți să ajungi la pești cu nada. Acesta este principalul motiv pentru care obișnuiesc să port cu mine boiliesuri de 20 mm și nu mă ating de ele până în momentul în care știu în ce situație de pescuit mă voi afla.

Eliberarea de atractanți

Ajung adesea să le tai în jumătăți, treimi și sferturi. Astfel se eliberează mai mulți atractanți pentru crap și mult mai rapid și îmi mai și oferă avantajul de a avea un aspect total diferit de cel standard.

Diversificarea patului de nadă

Prind mai mulți pești procedând astfel pe apele comerciale intens pescuite decât cu boiliesurile convenționale sferice. Categoric prefer un pat de nadă format din boiliesuri sparte de 20 mm unuia uniform format din boiliesuri de aceeași mărime, formă și culoare, iar când cu adevărat am nevoie să ajung la distante mari, le folosesc întregi și o pot face mult mai ușor decât cu boiliesurile de dimensiuni mai mici.

Boilies de 20mm tăiate

Priviți conținutul alimentar din aceste boilies Chilli Chocolate.
Dacă nu ar fi tăiate, atractanții s-ar elibera mai greu.

Nu sperie crapii

Pentru năditul la distanțe ceva mai mari, boiliesurile tăiate lovesc suprafața apei cu mult mai puțin zgomot, astfel speriind mai puțin peștii.

Concluzii

Prin simplul fapt că vindem mult mai multe boiliesuri de 15 mm decât cele de 20 mm, înseamnă că majoritatea pescarilor le preferă pe cele de 15mm. Dacă le veți utiliza pe cele de 20 mm modificate așa cum am discutat mai sus și nu așa cum vă sunt ele livrate, vă ajută să deveniți puțin diferiți de ceilalți pescari.

Când m-am înscris în sindicatul Mangrove și am pescuit pe lacul lor, am prins o mulțime de pești cu boilies de 10mm pentru că erau foarte puțini pescari care foloseau momeli atât de mici.

După vreo doi ani, majoritatea pescarilor deja folosea momeli mici ca mine și rezultatele mele au devenit medii, aproape mediocre. După încă doi ani m-am decis să încerc pe acest lac boilies de 22mm deoarece am observat că rămăseseră foarte puțini pescari care mai foloseau momeli mari. Imediat numărul capturilor a crescut, pur și simplu datorită faptului că am devenit diferit de ceilalți prin mărimea momelii.

Gândiți-vă la locul în care pescuiți. O simplă schimbare a mărimii momelii v-ar putea aduce rezultatele dorite, în special pe lacurile comerciale. Boiliesurile de 20mm merită încercate.

Fir întins, Shaun Harrison.


<p>Articole cu subiecte asemănătoare găsiți în grupul de articole <strong>''.'</strong></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p>Articolul face parte din secțiunea <strong><a href="https://www.questbaits.ro/blog-pescuit/">Blog de pescuit</a></strong></p>

Publicat inițial pe site-ul www.questbaits.com/blog/


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This