Făina de pește pentru pescuit și rehidratarea boiliesurilor

8 aug., 2012 | 2 comentarii

Boiles cu faina de peste pentru pescuit

Salut Quest Baits! Îmi place să folosesc aceeași nadă atât pentru pescuitul de iară cât și pentru cel de vară iar boiliesurile Chilli Chocolate nu conține ulei sau grăsimi. Sunt foarte tentat să le încerc. Nadele de pescuit din sortimentul Chilli Chocolate conțin făină de pește pentru pescuit și dacă așa este, în ce cantitate? Am avut întotdeauna succes mai mare cu nade și momeli care conțineau într-o anumita măsura și făina de peste atunci când temperatura apei este puțin mai ridicata.

Ca o întrebare suplimentara, am un prieten care a folosit nadele și momelile de la Quest, dar așa cum face cu toate nadele, îi place să le lase la înmuiat sau să rehidrateze momelile într-o anumită măsură pentru a le face mai moi și a le schimba aspectul. Aceasta metodă funcționează și la aceste nade și dacă așa este, tu cum ai proceda? Cu mulțumiri, David.

Salut David.

Nada din sortimentul Chilli Chocolate conține in jur de 20% făina de pește pentru pescuit, dar fără adaos suplimentar de uleiuri, altele decât uleiurile esențiale care sunt introduse în cantități infime pentru a le da gust bun nadelor. Aceste uleiuri esențiale asigura eficienta momelilor chiar și în lunile cele mai reci de iarnă – o adevărata nadă pentru toate sezoanele.

Am scris ceva articole în câteva reviste de pescuit despre subiectul rehidratării boiliesurilor. Iată câteva pe care le-am găsit făcând o scurta căutare pe Google:

Uscarea și rehidratarea boiliesurilor
Managementul nadei, Soluții pe termen lung
Uscarea la aer și Rehidratarea Boiliesurilor

Faina de peste la crap

Si aici este o emisiune TV pe care am facut-o despre subiectul rehidratarii boiliesurilor, dar trebuie sa te inregistrezi ca sa o poti urmari.

Sper sa-ti fie de ajutor.

Shaun Harrison.

Comentariu scris de Ron Key, membru al echipei Quest Baits: Salut David. Chilli Chocolate este una dintre nadele mele preferate și așa cum spune Shaun, o adevărată nadă pentru toate anotimpurile. Verifică pe site la secțiunea Capturi și vei observa că este o nadă atât pentru iarna cât sigh pentru vară. De asemenea, este o nadă pe care o folosesc cu încredere pe oricare lac de pescuit nou care nu a mai văzut-o în trecut. Eu am prins pe multe lacuri în Marea Britanie, Franța și Slovenia.

Îmi place ca toate nadele de la Quest Baits conțin doar puțin ulei, lucru ce-mi conferă avantajul de a le folosi atăt vara cât și iarna. Noroc, Ron.

Faina de peste la pescuit

Faina de peste nada pentru pescuit

Faina de peste lt.

Fina peste crap

Imi cer scuze daca aceasta faina de peste la crap este deja disponibila, dar nadele de pescuit Chilli Chocolate contin faina de peste si daca asa este, in ce cantitate?

Faina peste crap.

faina de peste pescuit

Imi place sa folosesc faina de peste la pescuit si aceasi nada atat iarna cat si vara iar aceata nada nu contine ulei sau grasimi asa ca sunt foarte tentat sa o incerc nada cu faina de peste.

Verifica pe site la sectiunea pescuit faina peste si vei observa ca este o nada atat pentru iarna cat si pentru vara.

Am avut intotdeauna succes mai mare cu nade si momeli care contineau intr-o anumita masura si faina de peste la crap atunci cand temperatura apei este putin mai ridicata.

Faina de peste nada.

Faina de peste nada.

Faina de peste.

Ca o intrebare suplimentara, am un prieten care a folosit nadele si momelile de la Quest.

Faina de peste pescuit nada

Asa cum face cu toate nadele si fainuri crap ii place sa le lase la inmuiat sau sa rehidrateze momelile intr-o anumita masura pentru a le face mai moi si a le schimba aspectul faina de peste pentru pescuit.

Pescuit faina peste.

faina peste crap

Una dintre nadele mele preferate si asa cum spune faina peste crap o adevarata nada pentru toate anotimpurile. De asemenea este o nada pe care o folosesc cu incredere pe un lac de pescuit nou care nu a mai vazut in trecut faina de peste la pescuit.

faina de peste pescuit

Imi place ca toate nadele cu faina de peste de la Quest Baits contin faina de peste nada putin ulei lucru ce-mi confera avantajul de a le folosi tot anul.

Faina de peste pescuit

faina peste crap

Aceasta faina de peste pentru pescuit lt functioneaza si la aceste nade si daca asa este, tu cum ai proceda cu faina de peste nada.


<p>Articole cu subiecte asemănătoare găsiți în grupul de articole <strong>''.'</strong></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p>Articolul face parte din secțiunea <strong><a href="https://www.questbaits.ro/blog-pescuit/">Blog de pescuit</a></strong></p>

Publicat inițial pe site-ul www.questbaits.com/blog/


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This