Cupa Primăverii Magic Bait

Cupa Primăverii Magic Bait

Nume: Echipa Green Lake
Locația: Greaca Cercani

Am ajuns pe balta si habar nu aveam ce o sa ne astepte in urmatoarele 4 zile . Am bagat mana fermecata si am extras bila B 3 alaturi de un premiu de la Magic Baits . Cand am ajuns pe stand, constat ca sunt in dreapta golfului unde trag eu mereu :)) . Cum malul alaturat era destul de aproape am bagat fire de 22 si 27 pe tamburi si monturi identice ca la Moara cu naditoare si carlige ESP KURV SHANK nr. 7 si pe firul de par ,pop-upuri de 8 de la Quest Baits invelite in pasta.

Naditoarele incarcate cu pasta de bile ramasa de la concursul de la Moara . Primele aruncari au fost la diferite distante si lasate sa vedem ce „zic” 😉 . In cateva minute un bip si primul peste era deja pe saltea . Era cam pricajit pestele dar cantarul nostru arata 1,03 kg asa ca l/am bagat la sac . Intre timp ajunge arbitru la noi si ne spuna sa bagam cate un peste in fiecare sac 😮 😮 Nemultumit de aceasta decizie il anunt ca trebuie sa stea non-stop langa noi ca 15 pesti o sa-i prindem repede . Incet dar sigur, ne dam seama de zonele fierbinti si ne punem pe treaba voiniceste dar nu aveai timp nici sa fumezi o tigara . Intre pestii de peste 1 kg mai intrau multi de 800-900 grame si o gramada de carasi asa ca ritmul era foarte mare.

Dupa 5-6 ore vine cantarul si cantarim 69 kg din 50 si ceva de pesti 😮 . Inca 5-6 nu trec de cantar cu 10-20 grame asa ca nu sunt trecuti pe lista . Tot ce arata 1 kg cand cantaream noi, bagam la sac si tot ce era sub aruncam direct in apa . Vine clasamentul si nu-mi venea sa cred ca suntem la o cantitate dubla fata de locul 2 mai ales ca eram in sectorul B si locul era net inferior fata de A -uri . Ca sa ne miscam repede ramanem toti 3 pe lansete si noaptea asa ca dimineta ne/a prins ca pe niste roboti care faceau totul din „programul stabilit ” . Intre timp cand au vazut ca e treaba groasa de tot ne/au dat voie sa punem cate 3 pesti in sac asa ca dimineta am avut 106 kg din 77 pesti punctabili si zeci de nepunctabili . Se cantarea peste cu peste asa ca au cantarit la noi in jur de doua ore =)) .

Am inceput sa ne bagam la somn unul cate unul si am pescuit cate doi mai departe asa ca seara la cantar am dat 58 kg dar suficient sa avem dublu fata de locul doi . Ma uitam uimit cate nada se duce in apa si deja consumasem in jur de 15 kg de pasta solubila asa ca faceam mereu cate 7-8 kg sa avem de rezerva .Noroc ca aveam in masina si nada pentru concursul de la Moara asa ca aveam in jur de 25 kg de mix de bile ,20 kg de pelete de fructe si partea lichida sa fac pasta (minamino-aroma squid-capsuna ,indulcitor ,CSL ,lapte porumb ,etc ,etc ) .In ultima noapte atacam in doi pescari si incep primele probleme ……tragea mai rar si erau 4 variante doar :

1- Era sun 1 kg
2-Era caras
3-Scapam pe drum pestii
4 -Nu intepam nimic (rateu)

Varianta 5 sa prindem pesti punctabili disparuse total si eram din ce in ce mai nervos pe situatia noua 😕 asa ca am inceput sa controlam daca inteapa carligele ,distanta intre momeala si carlig ,marimea etc etc si totul era ok si identic cu ce pescuisem pana atunci .Abia spre dimineata ne/a cazut „fisa” sa schimbam locul unde pescuiam si am inceput sa prindem peste punctabil . Cred ca dupa 20 kg de pasta aruncata in apa si ceva kg de pelete adunasem toata ciortanimea si carasimea pe locurile unde pescuiam :)) . Obositi la maxim dupa o noapte in care am muncit non-stop dar fara rezultat in sfarsit punctam si noi dar era cam prea tarziu . Aici eu am gresit ca nu mi/am dat seama mai devreme ca ceva este in neregula si trebuie sa schimbam zonele in care pescuim .SCUZEE … ~x( … Pana la urma am bagat 3 motoare in priza (3 pescari) si am mai recuparat din pierdere si am avut la cantar 294 kg iar locul 2 care era ocupat tot de Green Lake aveau 233 .

…….a doua mansa 2 zile pe sectorul A

Din prima am zis orice dar numai locul A1 sa nu/l trag si ce sa vezi…….am tras ultimul ca aram primii pe sectoril B si ne ramane A1 X( . Dezamagit total si cu ceilalti pescari care sosoteau ce ghinion pe ei ajungem la stand si observ ca limita din dreapta era exact unde mai pescuisem odata si castigasem locul 1 dar pe A2. Ma uitam ingrijorat la clasament case apropiasera de noi si am zis baietilor ” Daca suntem pescari buni castigam si de aici ” 😉 .Ne punem sa facem saculeti solubili in care am pus pelete de fructe cu atractie maxima de la Quest Baits cu gandul ca avem mai multe sanse sa prindem asa .

Aruncam doua lansete spre dig si doua in limita din dreapta unde stiam zona fierbinte si in minutul doi din concurs pleaca 3 lansete deodata 😮 . Aruncam inapoi si in ca doua pleaca si inca doua si inca trei deodata de nu aveam timp sa tinem 4 lansete deloc in apa . In 6 ore reusim sa prindem 106 kg dar deja erau epuizati chiar daca pescuiam toti 3 asa ca ne/am decis sa pescuim cate doi si unul sa doarma mereu ca sa putem duce concursul pana la capat .Dimineata mai cantarim 76 kg asa ca reducem motoarele la un singur pescar sa ne odihnim pentru concursul de la Moara daer si asa pana seara mai cantarim 55 kg . Aveam 534 kg si locul doi 294 asa ca ne/am decis sa dormim toti 3 in ultima noapte :)) .Dimineata la ora 8 eram deja cu sculele stranse si ne beam cafeluta in locul unde trebuia sa fie festivitatea de premiere cu totul ca mai erau ceva ore bune pana se termina . Bucurie mare pe arbitrii ca nu am mai pescuit si nu i/am mai chinuit la cantar ca statera la noi cate 2 ore 😀 .

Pana la ora 12 am baut cafeluta ,ne/am legat carlige pentru la moara ,am facut ultimele pregatiri pt. la moara ,am mancat ,am baut …si uite asa la ora 13 la festivitatea de premiere cele doua echipe GREEN Lake au adjudecat locul 1 si 3 dupa o lupta stransa pentru locul doi .

Felicitari baieti pentru lupta grea care ati dat-o pana la final .


Această pagină este realizată integral numai de dumneavoastră, pescarii


Prezentați-ne și capturile dumneavoastră,

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This