Nada Quest Baits testată în concurs

Nada Quest Baits testată în concurs

Nume: Nutzu
Locația: Săcel / jud. Sibiu

Buna seara,

Ma numesc NUTZU si impreuna cu prietenii mei OVIDIU si DAN am participat la concursul de pe lacul SACEL (SIBIU) DIN DATA DE 6-9 OCTOMBRIE 2011.

Pentru prima data am folosit EXCLUSIV gama QUEST BAITS. Eram foarte curiosi cum se comporta aceasta nada pe un lac din ROMANIA pe o vreme dificila de pescuit (ploaie ,furtuna si mai ales o schimbare brusca de temperatura de pe o zi pe alta de 9 grade), dar mai ales eram curiosi cum reactiona nada in regim de concurs. Dupa ce am tras la sorti erm convinsi ca o sa ne clasam pe ultimile locuri (locul tras la sorti fiind intr-o zona deloc pescuita si foarte dificila de pescuit). Ajunsi la standul nostru culmea si nr 13 am inceput sa descarcam si sa campam. Dupa ce am campat am inceput sa desfacem nada de la QUEST BAITS (pelete, boiliesuri, micro feed, glug, dip si extraordinarele pimple pops si pasta) am ales sa facem o combinatie de 3 arome diferite (gurkka spice,chilli chocolate si fruity trifle).

S-a dat startul la ora 13. Am inceput sa nadim cu pelete ,micro feed si bile de diferite dimensiuni de la 10,15 si 20 iar pe carlig am facut diferite combinatii cu pasta, pop up,boiliesuri dipuite. In prima zi asa cum ne asteptam nu am avut peste in fata el fiind obisnuit in partea cealalta a lacului unde se pescuieste foarte des, totusi parca simteam ca trebuie sa vina si la nada noastra (eram convinsi ca o nada facuta de un mare pescar si paionat al pescuitului de crap trebuie sa fie fff buna).

Adoua dimineata am avut prima prezentare si primul peste pus pe saltea.eram ff bucurosi si asteptam continuarea, si ea a venit.

Duminica la ora 13 cand sa terminat concursul ne-a gasit pe locul 3 la un peste de 2 kg de castigatorii concursului. Un rezultat foarte bun pentru noi fiind prima data cand pescuiam cu aceasta nada.

O recomandam tuturor pescarilor (mai ales in locurile in care cu alte nade nu ati prins nimic)

Cu stima,

NUTZU ,OVIDIU si DAN (SIBIU CARP TEAM).


Această pagină este realizată integral numai de dumneavoastră, pescarii


Prezentați-ne și capturile dumneavoastră,

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This