Povestea crapului ce ne-a ridicat în clasament de pe 3 pe 1

Povestea crapului ce ne-a ridicat în clasament de pe 3 pe 1

Nume: Mircea Cătălin (alias Pompy)
Locația: Greaca & Solacolu

Solacolu

Solacolu

Solacolu

Greaca

Greaca

Cum stateam cu Danez si cu Iulica ne vine clasamentul intermediar. Începem calculele sa vedem ce ne-ar trebui, ce putem schimba sa cresetem la Calitate. Face Iulica niste calcule si arunca bomba. Ne trebuie 1 cincear ,1 sesar ,1 optar. Reactia mea a fost, nu vreti sa stiti. Aveam 65 de Kg numai din pisici de 1 kg – 1,7 Kg de unde optari, cinceari, sesari. Se baga Iulica la somn si raman cu Danez pe metereze. Ca sa fie si mai placut, incepe ploaia.

Aveam montate 1 pe mic si 3 pe mare cand in statie incepe sa dea robotei ( asa imi suna mie statia). Ma duc intep. Danez striga la mine sa imi iau pelerina sa nu ma ud. Deja simteam alceva in laseta si am zis ca merita sa fac drilul in ploaie. Danez intra la Mincioc deoarce era echipat corespunzator avea Bocanci, eu papuci, si iese pe mal un crap de 6 Kg. Zicem: hai ca-i bine. Moral crescut cu 40 %. Mai niste driluri cu pesti de 1Kg – 1,5Kg sa mai intretina atmosfera.

Se face schimbul la 1.30. Intra Danez la somn si iese Iulica. Facem inventarul la pesti si ii spun: „Avem 1 de 6 kg la sac”. Bun! zice el, hai sa le schimbam. Le scoatem pe toate si incepem sa le momim din nou, cand vad pe 2 lansete bila de 15mm (Fruity Trifle) si o face Iulica de 24mm cu pasta. Le aruncam si ne bagam la veghe.

In 10 minute dupa laseu, pleaca laseta de pe swingeru rosu. Ma duc, intep si urmeaza fraza: „Iulica, daca il scot pe asta, o sa ma pupi” Aproape de mal incercam sa-l scot, sa-i dau aer, el nimic, numai pe la fund. Iulica se orienta dupa fir sa isi dea seama pe unde este, cand din apa iese tija de la plumb si cu o miscare de Maestru Minciogar, il inveleste in plasa.

Se uita si imi zice: „Bai pompi, ma bagi in apa pentru d’astia de 4 kg” Pentru o secunda chiar pusesem „botu”. Incepe sa vina cu el spre mal si vedeam ca plasa de la mincioc era intinsa, dar se vedea decat capu si foarte putin din coada, cand apare o frumusete de Crap. Eu ii zic: „Cam are 9”, si Iulica aproba (8, ceva cantar oficial).

MULTUMIM QUEST BAITS pentru NADA EXCELENTA.
S-a pescuit la Fruity Trifle si MICRO FEED FRUITY.

Atasez 2 poze de la Greaca si de la Solacolu unde am pescuit tot cu QUEST BAITS – Fruity Trifle si am obtinut locul 2 General si CAPTURA Competitiei.


Această pagină este realizată integral numai de dumneavoastră, pescarii


Prezentați-ne și capturile dumneavoastră,

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This