Quest Baits la Doripesco

Quest Baits la Doripesco

Nume: Nutzu is Denisa
Locația: Doripesco

BUNA SEARA

Va scriu din nou despre produsele QUEST BAITS dupa un concurs diferit de pescuit la crap. De ce diferit? Pentru ca la acest concurs faceai echipa cu sotia (CUPA SOT SOTIE). Concursul s-a tinut pe una din cele mai cunoscute piste de crap din Romania(DORIPESCO). La insistentele sotiei ne-am inscris si noi, cu toate ca nu prea ma tragea inima (deja in zona BRASOVULUI temperatura era de 0 grade). Pana la urma am mers cu gandul de a testa nada QUEST BAITS. Eram curios cum isi face nada treaba pe un lac unde toata lumea pescuieste cu momitor si porumb sau plastice. Concursul s-a tinut pe parcursul a 5 ore.

Vine si ziua concursului (duminica 16.10.2011). La ora 7 dimineata am fost intimpinati de gazde cu cafea si ceai cald, afara fiind fff frig -1 grad si fulguia. La 7,30 a fost tragerea la sorti, am tras un loc oarecare nestiind deloc balta. Dupa sedinta tehnica am plecat pe balta unde am inceput pregatirile. La ora 10 s-a dat drumul la concurs. Toata lumea pescuia cu naditor is porumb, doar noi pescuiam la boilies. Am nadit repede cu semintele cu aroma de usturoi si boiliesuri mici (de 10mm) Ghurkka. La carlig am folosit doar snowman cu Ghurkka si pop up de 10 bagate in glugul Ghurkka. Dupa 1 ora am am avut prima trasatura si primul peste.

La ora 15 cand s-a terminat concursul aveam 9 pesti si 25 de kg. Am terminat pe locul 3 din 20 de echipe. Din nou produsele de la Quest Baits m-au impresionat placut. Abia astept sa la incerc si cand apa are temperatura aproape de inghet.

Nutzu is Denisa Hasmasan
(Sibiu Carp Team).


Această pagină este realizată integral numai de dumneavoastră, pescarii


Prezentați-ne și capturile dumneavoastră,

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This