Quest Baits la Magura 9

Quest Baits la Magura 9

Nume: Marius Mardale
Locația: Magura 9

Inca din primavara, de cand am vazut primele stiri si emisiuni despre Magura 9 imi doream sa fac o iesire in aceasta frumoasa locatie, pentru o partida la overten.

Aflasem din relatarile altor pescari ca balta are si peste mare si in data de 3 Octombrie, impreuna cu un foarte bun prieten am planificat prima iesire din acest an pe Magura 9.

Boiliesurile alese au fost cele de la Quest Baits si asta nu doar pentru ca au aparut de relativ putina vreme pe piata din Romania, ci si pentru ca sunt extrem de apreciate de pescari foarte cunoscuti de peste hotare. Asadar, inarmat cu 2 kilograme de boiliesuri tari Special Crab si Chili Chocolate (de 15, respectiv 20 de mm) am hotarat sa testam apetitul crapilor de pe Magura 9.

Monturile folosite au fost snowman cu bila de 20 ciopartita pana pe la 16-17 mm cu pop-up de 10mm, si bila mica de 15mm invelita in pasta.

Nadirea am inceput-o cu aproximativ 1 kilogram de bile din ambele sortimente, urmand ca nadirea de intretinere sa o facem cam la o ora si jumatate cu doar cateva maini de bile.

Am pescuit pe standul numarul 6, si din momentul in care ne-am apucat sa despachetam erau semne clare ca pestii se afla in zona.

Patul de nada l-am facut undeva la 70 de metri, iar lansetele le-am pozitionat clasic, doua pe patul de nada si doua la marginea lui. Fiecarei monturi i-am atasat cate un saculet de pelete, tot de la Quest Baits.

Imediat dupa nadire activitatea pestilor a inceput sa creasca in zona patului nostru de nada, iar prima trasatura plutea in aer. A venit exact in momentul in care administratia baltii venise sa ne inmaneze regulamentul. Dupa un dril de aproximativ 15 minute a ajuns si primul crap pe saltea, un superb solzos de 11.5 kilograme, pe care il puteti si vedea in poza.

Pana la sfarsitul zilei am reusit sa mai aducem pe saltea 6 crapi cu media de greutate undeva pe la 4-5 kilograme.

Concluzia: O partida reusita pentru o zi de toamna atat de calduroasa cum a fost cea din 3 Octombrie, rezultat la care a contribuit si nada, care nu si-a dezmintit calitatile.

Fir intins!
Marius


Această pagină este realizată integral numai de dumneavoastră, pescarii


Prezentați-ne și capturile dumneavoastră,

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This