Salut Shaun!

Salut Shaun!

Nume: Lipovanu Sorin, Antohe Vlad si Florea Ionut
Locația: Horgesti / jud. Bacau

O zi calduroasa, iar echipa noastra (Lipovanu Sorin, Antohe Vlad si Florea Ionut) urma sa faca o partida de antrenament pe iazul Horgesti, situat in judetul Bacau,urmand a participa la concursul „Cupa Penitenciarelor de pescuit la crap”.

Acest iaz are un potential foarte mare dar crapii sunt foarte vicleni, lasandu-se inselati doar de pescari cu multa experienta. L-am sunat pe domnul inginer Albu Florin pentru al intreba care mai e mersul pe lac si mi-a spus ca in ultimile zile s-au prins doar 3 crapi,fapt ce mi-a pus ambitia la incercare de a nu pleca fara sa am pe salteaua de primire cel putin un crap de peste 10 kilograme! In ultimile 4 partide am incercat sa experimentez boilesuri diferite de la partida la alta,iar acum a venit randul boilesurilor Quest Baits.

Am ajuns pe balta, caldura mare, pescari nu tocmai fericiti din cauza capturilor, dar eu increzator in instinctele mele care nu m-au inselat niciodata! Am mers pe 3 paturi de nada,unul la 80 de metrii (nadit cu rahja spice), altul la 120 de metrii (nadit cu special crab) iar ultimul la 250 de metrii,plantat cu barcuta navomodel.(nadit cu liver B8).

Seara a inceput sa se lase peste iaz, gratarul era gata iar senzorii au inceput sa sune. In prima noapte am reusit sa aducem pe saltea 6 cteni cu greutati intre 4,5 si 6,5 kg. A doua zi m-am dus cu domnul inginer Albu Florin cu barca cu sonar sa vedem ce avem pe patul de nada. Pe cel de la 250 de metrii (nadit cu liver B8) am gasit doi somni cu greutati de peste 80 kg, fapt ce a determinat fuga crapilor capitali, iar pe celelalte doua paturi erau cate 6-7 crapi de peste 10 kg. Putin dezamagit ca nu am reusit capturi mai mari, domnul Florin m-a incurajat si mi-a spus sa mai am rabdare. Seara am avut avut doua surprize placute semn ca nada si-a facut efectul si am reusit sa aducem pe salteaua de primire doi crapi, unul de 14,6 kg iar celalalt de 16,7 kg, ambii prinsi la boilesuri Special Crab.

Pana la urma a fost o partida reusita,s-a dovedit ca boilesurile Quest dau rezultate bune si in Romania!Am reusit ca dupa 48 de ore de pescuit, sa punem pe salteaua de primire 16 cteni cu greutati intre 4,5 si 8 kg si doua capturi de peste 10 kg!

Felicitari Shaun pentru boilesurile si nada de buna calitate!

Fire zbuciumate tuturor pescarilor!


Această pagină este realizată integral numai de dumneavoastră, pescarii


Prezentați-ne și capturile dumneavoastră,

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This