F.A.Q + Date de Contact

Întrebări frecvente:

Cele mai des întâlnite întrebări adresate de pescari, sunt prezentate mai jos. Dacă încă veți avea nelămuriri de orice natură, vă rog să mă contactați. Va răspund cu mare plăcere.
Care este valoarea minimă a comenzii?
Nu vă impun nicio valoare minimă a comenzilor.
Comandați fix cât aveți nevoie!
Cât costă transportul?

În cele mai multe cazuri, costul transportului este fie zero lei, fie 30 lei, astfel:

Toate comenzile vă sunt expediate prin intermediul companiei Fan Courier.

Comenzile cu valoare mai mare de 400 de lei și la care localitățile de destinație se află în cadrul ariei de acoperire Fan Courier (adică Fan Courier nu percepe costuri suplimentare de transport pentru aceste localități), vor fi expediate cu taxă de transport ZERO.

O situație asemănătoare este atunci când veți dori să preluați comenzile, indiferent de valoarea acestora, de la depozitul situat în Timișoara, str. Albinelor, nr. 30. Și în această situație, transportul nu se va factura. Vă rog să mă sunați întotdeauna înainte de a sosi la depozit pentru a stabili o oră de întâlnire (nu mă veți găsi în permanență acolo).

Pentru comenzile care au valoare mai mică de 400 lei, costul transportului este de 30 lei, preț valabil pentru orice greutate a coletelor și pentru orice localitate aflată în aria de acoperire Fan Courier.

În cazul in care localitatea dumneavoastră se află în exteriorul rețelei (ariei de acoperire) Fan Courier (adică Fan Courier percepe taxă suplimentară pentru transport pentru kilometri externi), vă voi contacta telefonic pentru a vă comunica costul exact al transportului.
Pentru aceste situații, cei mai mulți pescari optează pentru:
1). ridicarea personală a coletului de la unul dintre sediile Fan Courier care se află într-o localitate din interiorul rețelei (ariei de acoperire) Fan Courier. Compania Fan Courier vă păstrează coletele în depozitul lor timp de 7 zile, așa că aveți la dispoziție 7 zile pentru a ajunge la sediul lor din localitatea respectivă și a vă ridica coletul. Va trebui să-mi specificați că doriți acest lucru (adică ridicarea coletului din sediul Fan Courier dintr-o anumită localitate) în câmpul „Note comandă” pe care îl veți vedea în formularul de plasare a comenzii.
sau,
2). expedierea momelilor la adresa unei rude sau unui prieten care este domiciliat într-o astfel de localitate aflată în aria lor de acoperire.
Astfel, pentru ambele situații menționate anterior, costul transportului va scădea tot la 30 lei sau la zero lei, in funcție de valoarea comenzii.

Nu exista alte taxe sau cheltuieli suplimentare față de cele specificate anterior (cheltuielile aferente rambursului banilor sunt suportate de firmă, deci nu va trebui să plătiți nimic în plus la curier).

Pot plasa comanda telefonic?
Da, sigur! Dacă doriți informații suplimentare sau nu vă descurcați cu plasarea comenzilor online, chiar va rog să mă contactați telefonic (+40.723.577.468) sau prin SMS (+40.723.577.468), WhatsApp (+40.723.577.468), email (catalinseverineanu@gmail.com), mesaj online.

În cazul în care preferați să îmi scrieți, este esențial sa-mi lăsați și un număr de telefon (util mie pentru eventuale lămuriri suplimentare, dar și curierului care vă va livra marfa).

Când voi primi momelile comandate?
Fac efortul de a vă expedia comenzile în aceeași zi sau în termen de 24 de ore de la primirea comenzilor.
Pentru perioadele mai aglomerate, vă rog să-mi permiteți un termen mai lung până la expediere.
Durata transportului prin Fan Courier este mai mică de 24 de ore pentru marea majoritate a localităților, deci ar trebui sa primiți comenzile prin Fan Courier ziua următoare sau după două zile de la plasarea comenzii.
Cum plătesc?
Există două modalități de plată:

  1. Plata ramburs (la curier, când veți primi coletul)
  2. Plata online cu cardul (folosim serviciul securizat MobilPay pentru plățile online cu cardul)

În ambele situații, comisioanele de ramburs sau de tranzacționare cu cardul vor fi suportate de firmă (nu există taxe ascunse/suplimentare pentru plata sau transportul momelilor).

Produceți solubile sau boiliesuri tari?
Compania Quest Baits produce exclusiv boiliesuri clasice. Boiliesurile conțin ou în pasta din care sunt fabricate și sunt fierte. Boiliesuri clasice mai sunt denumite de unii pescari și boiliesuri „tari”, dar acest termen nu ni se prea potrivește deoarece:
– o caracteristică generală a gamei de boiliesuri Quest Baits este aceea că sunt boiliesuri mai moi decât la alte firme. Motivul: să fie și pe placul crapilor mai bătrâni care, din cauza danturii proaste, preferă o nadă mai moale și au probleme când întâlnesc boiliesurile tari sau orice altă nadă mai tare.
– o altă caracteristică generală este aceea că au o textură mai afânată (grosieră, grunjoasă), care face ca atractanții și aromele să iasă mai ușor din boilies și să se răspândească în apă. Această textură afânată le face și să fie mai ușor de digerat de către crapi care vor simți nevoia de a se hrăni mai curând.

Solubilele sunt impropriu denumite boilies-uri pentru că nu sunt fierte (sunt doar uscate).

Pentru mai multe detalii despre gama noastră de boiliesuri, va invit să vizitați secțiunea Boilies sau să mă contactați.

Trimiteți-mi un mesaj:

1 + 15 =

Contactați Quest Baits în România:

Gama de momeli Quest Baits este distribuită in România de:
Vizitați-ne și pe:

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!