Magazinul Quest Baits

Magazinul online QUEST BAITS ROMÂNIA cu momeli pentru crap

Magazinul online Quest Baits cuprinde următoarele categorii de nade și momeli pentru crap:
 

Magazin pescuit online

Acesta este magazinul de pescuit online Quest Baits, reprezentanta din romania. Categoriile de momeli din acest magazin sunt: momeala crap, care ste o categorie speciala din momeli pescuit. Momeala pentru crap si in special momeala crap vara si nada crap sunt concepute de renumitul pescar englez Shaun Harrison.

Sunt atractanti crap foarte concentrate asa ca sunt necesare doar contitati foarte mici. Dozajul maxim recomandat pentru atractanti pentru crap este de 10 ml (doua lingurite) per 1 kg de mix uscat dar se poate folosi si o concentratie mult mai mica arome pescuit. Amintiti-va: o ceasca de arome crap vara are gust ingrozitor pentru majoritatea pestilor. Porniti de la concentratii de 2,5 – 5ml per kilogram si veti obtine miscarea tamburilor  cu arome crap apa rece.

Magazinul pescarului

Am incercat sa argumentez cat mai mult cum functioneaza astea si de ce. Vreau sa inlatur unele dintre misterele nadelor, va arat logica si gandirea astfel sa puteti vedea de ce acestea functioneaza si imprejurarile optime pentru a le folosi. Daca v-ati pierdut increderea in momelile pe care le utilizati, incercati-le pe ale noastre.

Pamantul pentru pescuitul pe rau sau pentru turba pentru a creste atractia fara a mari si cantitatea de nada oferita pestilor; – Rame tocate si mixurile cu care se introduc acestea in apa pentru a le mari atractivitatea; – Seminte care se inmoaie si se gatesc cu acesti aditivi pentru a le imbunatatii gustul si aromele; – Pasta solubila (pasta boilies) si mix de boilies pentru a le da cu adevarat putere de atractie;

Pescuit sportiv

Peletele pentru pescuitul sportiv sunt disponibile intr-o vasta varietate de tipuri, marimi, texturi, culori si au diversi timpi de dezintegrare pasta solubila, groundbait. Daca sunt folosite corect, atrag pestii, sunt o sursa extraordinara de nutritie iar in patul de nada pot fi cu greu inlocuite. Folosindu-le impreuna cu seminte si boiliesuri din magazin pescaresc pot fi create toate tipurile de strategii de nadire

Nadirea cu pelete din magazine de pescuit on line este una dintre putinele metode unde scenariul nadirii se schimba in permanenta – in mod special daca incercati sa combinati mai multe tipuri de pelete (noi furnizam si astfel de pelete pre-amestecate). Din momentul introducerii in apa isi incep procesul de dizolvare creand atractie vizuala si eliberand gust si aroma in imprejurimi mix boilies pasta solubila crap.

Selector rapid al momelilor din magazinul Quest Baits:


[ess_grid alias=”wooc”]

Magazin pescuit

Veti descoperi doar nada pentru crap si boilies dovedite ca eficienta, identice cu cele folosite de mine. Sunt foarte mandru de realizarile noastre si, speram, veti vedea ca acest lucru nu este doar o simpla lista de vanzari.

Desi crapul va fi atras de una dintre aceste momeli de carlig cu siguranta nu i-ar placea sa le manance pe cele din locul nadit tratate cu DIP. Ar fi ca si cum ai prepara o ceasca de cafea cu patru lingurite cu varf de cafea instant. Ar mirosi bine dar incearcati dumneavoastra s-o beti! Shaun Harrison foloseste aceste dipuri intensificatoare doar pentru a da momelilor de carlig o aroma „izbitoare” pe care pestele n-o poate rata. Uneori, aceasta metoda poate fi devastatoare, alteori se poate intoarce impotriva dumneavoastra, in special în cazul in care toata lumea face acelasi lucru.

Magazin de pescuit

Aditivii Bait GLUG au la baza un lichid hranitor ce contine absolut doate ingredientele tipului de nada din care face parte ( noi va oferim 9 tipuri complet diferite ) pop up pescuit sau pop up crap fiind chiar versiunea lichida a nadei in sine si se poate utiliza in orice cantitate sau concentratie considerati de cuviinta. Glug poate fi folosit pentru potentarea aromei intregii nade, doar a momelii de carlig sau pentru hidratarea acesteia.

Instructiuni de folosire: Vara: Adaugati 15g sau 3 lingurite cu varf la 350g de groundbait sau 570ml de viermusi; Iarna: Poate fi crescuta cantitatea ( pana la dublarea celei recomandate pentru vara ). De asemenea, aditivii pot fi folositi in aceleasi cantitati pentru: – Viermusi si nimfe ( casteri sau pupe ) pentru a le adauga culoare si aroma din magazin pescuit online;

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This