Arome pentru pescuit

39 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.

Golește

În această perioadă, comenzile vor fi expediate în 24-48 de ore de la plasare. Pentru recomandări privind momelile Quest Baits, contactați-mă aici: Contact+FAQ


Ca urmare a solicitărilor dumneavoastră, Shaun Harrison s-a decis să vă pună la dispoziție câteva dintre aromele „casei”, arome cu o eficiență dovedită pentru pescuitul la crap atât vara cât și în apă rece.

Aromele pentru pescuitul la crap vă sunt oferite in mai multe variante și sunt ambalate în flacoane de 100ml.


Categorie:
Sunt foarte concentrate,  așa că sunt necesare doar cantități foarte mici. Dozajul maxim recomandat este de 10 ml (doua lingurițe) per kg de mix uscat, dar se poate folosi și o concentrație mult mai mica. Amintiți-vă exemplul pe care vi l-am dat cu aroma și gustul în cazul cafelei: o ceașca de cafea făcuta cu 4 lingurițe de cafea miroase foarte bine, dar are gust îngrozitor pentru majoritatea oamenilor. Porniți testările de la concentrații de 2,5 – 5 ml per kilogram de mix uscat și veți obține deja mișcarea tamburilor.

Variantele disponibile sunt: Magnum White, Fruity Trifle, Pineapple CrushSpecial Crab, Chilli ChocolateTiger Nut Crunch.

Pentru mai multe informații și modalități de folosire, citiți articolele din Blog:


Împărtășește-ne parearea ta!

Spune-ne ce gândești...

Ce spun ceilalți:

Încă nu sunt postări.

×

Autentificare

Înregistrare

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Ați putea dori, de asemenea…

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This