Boilies Absolute Seafood

37 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Acest boilies este alegerea ideală pentru partidele de pescuit rapide și scurte, atunci când timpul pentru a „introduce” pe deplin o momeala nu este suficient.

Boilies din categoria celor cu făină de pește și fructe de mare, dar pe care crapii îl pot digera cu ușurință și nu își maschează atracția atunci când este folosit în apă rece.

Mreana este de asemenea complet stârnită de boiliesul Absolute Seafood.


Categorie:
Shaun Harrison și-a dorit o momeală din categoria celor cu făină de pește și fructe de mare care să poată fi folosită fără nicio problemă in lunile reci de iarnă, un boilies pe care peștele să îl poată digera cu ușurință și ceva ce nu își maschează atracția atunci când este folosită în apă rece, așa cum se întâmplă in cazul majorității celorlalte momeli pe bază de făină de pește care se găsesc acum pe piață.
Captura de crap iarna cu boilies absolute seafood
captura de mreana cu boilies absolute seafood
Consecința este că boiliesul Absolut Seafood este o momeală cu o atracție instantanee incredibilă în timpul lunilor calde, acest lucru ne fiind o surpriză pentru că în această nadă s-au folosit uleiuri esențiale și alte ingrediente de stimulare a peștilor ca și în cazul gamelor de nade care au câștigat doi ani consecutivi renumitele testele independente pentru momeli pentru crap susținute de revista Carpology / Marea Britanie.

Mreana este de asemenea complet stârnită de boiliesul Absolute Seafood.

Când le-am folosit ca momeală pentru cârlig, am decojit boiliesurile de 15mm până au căpătat o formă de morcov. Apoi le-am introdus într-un flacon in care era aditivul lichid Bait Glug, cu aceeași aroma Absolute Seafood. Deoarece sunt decojite, boiliesurile absorb mai repede aditivul lichid, dar și împrăștie aromele in apă mai rapid. Rezultatul a fost un flux constant de capturi mari de mreană.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Absolute Seafood s-a inpus în ultimele veri ca o momeală pentru mreană cu adevărat excepțională.

Rezultate foarte bune s-au obținut și cu boliesurile Special Crab înmuiate tot în același aditiv Bait Glug cu aroma Absolute Seafood și folosite ca momeală pentru cârlig.

boilies absolute seafood decojite si hidratate cu rome
Boilies decojit și hidratat cu aditiv Bait Glug, o momeala pentru cârlig care împrăștie rapid atracție în apă rece

Boilies Absolute Seafood – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Absolute Seafood:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Ideale pentru partidele de pescuit scurte și rapide, atunci când atracția maximă vă poate fi de ajutor pentru că aceste boiliesuri eliberează rapid aroma. Bonus: sunt atractive și pentru mreană.
2. Mi-am dorit un boilie pe bază de făină de pește, de culoare deschisă, un boilie care să se poată folosi chiar și iarna. Nu conțin uleiuri vrac pentru a nu îngreuna digestia, mai ales în apă rece.
3. Funcționează bine în combinație cu alte boiliesuri (în special cu boiliesurile Special Crab și Questrami), adăugând și un pic de culoare în zona nădită. Utile și pentru așa numitele „capcane de nadă” de pe lângă margine, având atracție rapidă și putându-le ține mai ușor sub observație. Portocaliul a fost întotdeauna o culoare foarte prinzătoare pentru crap, dar se pare că puțini mai folosesc acestă culoare clasică pentru nadă.
Principalele însușiri:
Culoare: roșu deschis
Aromă: crustacee
Mix boilies: făină de pește, fructe de mare și mâncare de păsări ușor de digerat
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Share This