Boilies Chilli Chocolate

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits.

Deschideți punga și veți simți acel bogat și minunat iz de ciocolata. Mușcați din boilies și un gust distinct de ciocolata începe sa se amestece cu mixul de boilies subtil pe bază de făină de pește, urmat de o ușoară pișcătură de ardei iute pe care crapii pur și simplu îl adoră.

Cu boiliesul Chilli Chocolate veți obține atracție instantanee și datorită culorii închise, nu veți speria crapii bătrâni care sunt mai precauți. Este o momeală care merge foarte bine în tandem cu o alta (de exemplu: cantități egale de boilies Magnum White și Chilli Chocolate).


Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Categorie:

Ați putea dori, de asemenea…

E ciudat cum se întâmplă lucrurile câteodată. Shaun Harrison căuta cu totul alte ingrediente atunci când a dat peste două dintre componentele actuale din Chilli Chocolate care i-au plăcut imediat… iar studiile inițiale au confirmat că și crapului îi erau pe plac. Ingredientele nu erau tocmai potrivite pentru proiectul la care lucra la momentul respectiv, dar s-a întâmplat că avea și un alt proiect în perspectivă.
boilies Chilli Chocolate spart
Cu boiliesurile Chilli Chocolate nu veți speria crapii mai bătrâni și precauți pentru ca le-am dat o culoare închisă. Le-am fabricate astfel încât să le puteți utiliza pe tot parcursul anului pentru că au doar un ușor conținut de făină de pește și NU au adaos de uleiuri vrac. Astfel, nu vor suferi de clasica problemă a grăsimilor care, în timpul lunilor reci, se solidifică și nu eliberează toți ceilalți atractanți ai boiliesului. Și mai important, lipsa grăsimilor face boiliesurile sa fie ușor de digerat în apă rece.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

boilies Chilli Chocolate Hidratat, inmuisat, umectat
boilies Chilli Chocolate hidratat
Am luat acest boilies la Lacul Bled din Slovenia, unde suntem siguri că peștii nu l-au mai văzut înainte și primul crap a venit în mai puțin de 20 de minute de la prima lansare.

Vechiul membru al echipei Quest Baits, Ron Key, apreciază foarte mult acest boilie și a devenit „momeala esențială” pentru toate călătoriile sale în Franța, în timp ce testează diverse locuri pentru pescuit pentru compania Angling Lines Holiday’s.

Este o momeală Grozavă de pescuit și în combinație cu o alta. Cantități egale de boiliesuri Magnum White și Chilli Chocolate va rezulta ceva diferit. Crapul le adoră împreună.

Boilies Chilli Chocolate – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Chilli Chocolate:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Atracție instantanee, fără uleiuri vrac, ceea ce îl face un boilie bun atât pentru vară cât și pentru iarnă. Nici crapii mai precauți nu se vor speria de acest boilie pentru că are o culoare închisă și inofensivă.
2. Are în compoziție și făină de pește, dar este doar o idee. Majoritatea pescarilor rămâne surprinsă când aude că există și un conținut subtil de făină de pește în acest boilie.
3. Grozav și când este pescuit în combinație cu un alt boilie. De exemplu, cantități egale de boiliesuri Chilli Chocolate și boiliesuri Magnum White a devenit o combinație clasică, deja. Crapul le adoră împreună.
Principalele însușiri:
Culoare: roșu închis – maro
Aromă: ciocolată fină cu ardei iute
Mix boilies: faină de pește & mâncare pentru păsări
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Informații suplimentare despre boiliesurile Chilli Chocolate mai puteți găsi și în articolele de bșog: Făina de pește pentru pescuit și rehidratarea boiliesurilor.

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Share This