Boilies Fruity Trifle

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits, dar puteți comanda versiunea nouă și îmbunătățită a sa, boilies-ul Magnum White.

Fruity Trifle este un boilies extrem de prietenos cu mașina, cortul și consoarta 🙂 pentru că este un amestec complex de fructe de vară cu o aromă bogată de frișcă – miroase superb.

Deci știm că este pe placul pescarilor, dar are și rezultate bune sub apă? Ei bine, da. Prinde constant pește încă de prin anii 1980 peste tot pe unde a fost folosit. Este o momeală cu care veți obține atracție instantanee.


Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Boilies care face parte din sortimentul de nade și momeli Fruity Trifle care sunt cele mai vechi din gama noastră, având-și începuturile prin anii 1980. De-a lungul timpului a prins mai mulți pești decât oricare alt boilies.

Fruity Trifle are ca bază un mix de boilies a cărui rețetă este concepută pe la sfârșitul anilor 1980 și a fost folosită de Shaun Harrison pe tot parcursul anilor ’90. De-a lungul timpului, doar una sau două ingrediente au fost schimbate din rețeta inițiala a acestui boilies, dar, în principiu, acest boilies a fost în testare timp de aproximativ 20 de ani înainte de a intra în gama de momeli Quest Baits, ceea ce-l face să aibă o vârstă respectabilă.

boilies Fruity Trifle spart
Shaun Harrison nu a fost adeptul schimbării boiliesurilor în apă rece (vă invit să lecturați articolul De ce să schimbăm boiliesurile în sezonul rece? publicat în revista Total Carp) și cu acest boilies s-a prins crap în fiecare lună și în toate condițiile meteorologice imaginabile… de sub gheata până la zilele sufocant de fierbinți de vară.

Este acceptat imediat de crapi ca o hrană.

Am avut rezultate excelente cu doar o mânuță de boiliesuri Fruity Tryfle amestecate într-o găleata de alte boiliesuri sau nade și astfel, am folosit-o cu succes ca momeală alternativă la cârlig peste o zona nădită cu altceva.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Știți mirosul dar nu prea puteți să-l identificați cu precizie. Este scenariul clasic al cofetăriei unde amestecul de arome încântătoare vă derutează complet simțurile. Exact așa este Fruity Trifle… un amestec complex de fructe de vară amestecate cu frișca – miroase superb.

Este una dintre acele arome despre care pur și simplu știți că va prinde pește. Când pescarii au posibilitatea de a mirosi toata gama noastră de arome, aceasta este cea aleasa din nou și din nou.

boilies Fruity Trifle cu boilies Magnum White
Nimic nu s-a economisit pentru acest deliciu de fructe și prin combinarea de uleiuri esențiale de calitate superioară cu un mix de boilies cu o bază foarte hrănitoare și digerabilă, aveți ceva ce face crapul să revină din nou și din nou. Chiar și după toți acești ani este foarte rar când îl vedeți pe Shaun Harrison pescuind la crap in apă rece fără aceste boiliesuri Fruity Trifle pe cel puțin o lansetă.
boilies Fruity Trifle si pop up-uri Pimple Pops
mini pop up-uri Pimple Pops peste un pat de nada format din boilies,
ambele din sortimentul Fruity Trifle
Boiliesurile Fruity Trifle: Au o culoare roșu pal, un conținut bogat de produse alimentare şi de arome cu eliberare imediata iar acest lucru combinat cu un mix de boilies echilibrat nutrițional și de calitate, vă oferă combinația ideala. Este de departe mesagera unor arome frumos mirositoare dintre toate cele existente pe piața. Crapii vor manca aceste boiliesuri și fără absolut nicio aroma. Adaosul de aromă o transformă in ceva special.

Boilies Fruity Trifle – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Fruity Trifle:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Pe timpul verii – folosiți-le ca momeală alternativă la cârlig (ceva diferit la cârlig peste locul nădit cu nada principală). De-a lungul anilor, probabil că am prins mai mulți crapi cu această momeală la cârlig decât cu oricare alta din gama noastră. Cu toate astea, este o excelentă nadă de vară și atunci când o folosiți ca nadă principală, mai ales pentru partidele scurte de pescuit, atunci când nu aveți timp să „introduceți” pe deplin o nadă.
2. Aromă și gust persistente. Încă vor mai mirosi bine și încă vor mai avea un gust bun chiar și după ce au stat în apă timp de 48 de ore.
3. Una dintre cele mai de succes momeli de iarnă pe care le-am folosit vreodată. Rar mă vedeți iarna pe malul apei, la pescuit la crap, fără aceste boiliesuri la cel puțin una dintre lansete. De fapt, a fost concepută special ca momeală pentru cea mai rece perioadă din iarnă.
Principalele însușiri:
Culoare: roșu spălăcit
Aromă: căpșună, fructe de vară cu frișcă
Mix boilies: bird food galben (mâncare de păsări galbenă)
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna și în deosebi iarna, fiind conceput special ca momeală de crap pentru apă rece
Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.

Share This