Boilies Ghurkka Spice

37 lei49 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Ghurkka Spice este un boilies foarte diferit de cele oferite azi pe piața de momeli. S-a dovedit a fi instantaneu atractiv pentru crap atât pe lacurile mari cât și pe apele comerciale.

Dacă ai cautat un boilies inedit, nu mai căuta – l-ai găsit.


Categorie:
Crapul adoră multe dintre condimentele de care ne bucurăm și noi in hrana noastră, dar nu pe toate. Datorita succesului incredibil avut de pescari cu Rahja Spice, Shaun Harrison a continuat sa experimenteze cu tot felul de condimente folosite în alimentația umană și a obținut rezultate foarte interesante.
boilies ghurkka spice spart
Ghurkka Spice este o momeală de totală auto-indulgență. Știu că nu ar trebui să am un boilie favorit, dar dacă ar trebui să aleg unul, atunci cred că acesta ar fi.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

boilies Ghurkka Spice hidratat, inmuisat, umesctat
boilies Ghurkka Spice Hidratat
Atunci când compania Quest Baits a fost lansată în anul 2005, primele recenzii defavorabile pe care le-a avut au fost despre faptul că boiliesurile erau prea moi. Toate momelile au fost făcute exact așa cum i-au plăcut lui Shaun, adică nu prea tari. Dar, fiind unul dintre cei care ascultă părerile audienței, a fost un lucru simplu să mărească concentrațiile de albumină de ou și concentrat de proteine din zer pentru a le întări puțin fără a le afecta gustul. Odată ce acest lucru a fost făcut, nu au mai fost făcute plângeri și toată lumea a fost fericită 🙂 .

Boilisurile Ghurkka Spice au fost făcute în mod intenționat un pic mai moi decât celelalte boiliesuri din gamă. V-a spus că a fost auto-indulgent!

A mai dorit să dovedescă un lucru celor dezinformați care cred că toate boiliesurile shelf life (cu viață lungă pe raft) fabricate fără conservanți, așa cum este toată gama de boiliesuri Quest Baits, trebuie să fie tari și uscate – ei bine, Boilisurile Ghurkka Spice nu sunt nici tari și nici uscate!

Acestea sunt prima alegere a mai multor membrii ai echipei Quest Baits, Lee Wheeler, în mod special, și cred că s-ar îngroziți de-a dreptul dacă s-ar opri vreodată producerea lor. Și vechiul utilizator de momeli Quest Baits, Elie Godsi, a trecut la aceste boiliesuri anul trecut pe un lac destul de dificil și a avut un sezon uimitor cu ele.

Acest boilie este foarte diferit de Rahja Spice, fiind bazat pe o rețetă de Tai verde și folosind doar ingrediente naturale. Mixului de boilies are cea mai mare parte formată din 4 tipuri diferite de alune și nuci (nuci de cocos, nuci de Brazilia, alune de pădure, alune de pământ), melasa, ghimbir, coriandru, ardei iute, chimen, curcuma, usturoi, extract de hamsie, lapte praf, Prosecto, PTX, Nectarblend, câteva uleiuri esențiale foarte speciale, extract de ansoa și un finisaj bogat și cremos de nucă de cocos.

boilies ghurkka spice ambalaj 1kg
Ghurkka Spice este încă un boilies cu adevărat pentru cele 4 sezoane, care lucrează oriunde chiar de la introducere, de la apele prolifice până la cel mai dificile ape posibile.
Pentru câteva momeli, Shaun Harrison a folosit nume ce au legătura cu istoria britanicilor. Denumirea de Ghurkka Spice a folosit-o în amintirea soldaților Ghurkka (scris câteodată si Gurkha, Gorkha ori Ghurka) care au acordat un ajutor important soldaților britanici.

Boilies Ghurkka Spice – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Ghurkka Spice:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Pe placul crapilor mai bătrâni pentru ca este o momeală destul de moale. Se poate fărâmița între degete, dacă veți dori acest lucru și conține ingrediente solubile pentru a elibera ușor atracție. Culoarea o ajută să se integreze cu un substrat de nisip sau pietriș – poate fi de mare ajutor când avem de-a face cu peștii mai precauți sau cu pasări acvatice.
2. Nu conține nicio aromă sintetică de care unii crapi încep să se ferească. Mixul de boilies este pe bază de alune și nuci, iar sistemul de atracție este format din condimentele asiatice ce au la bază Curry verde tailandez cu un supliment de nucă de cocos cremoasă pentru a finisa gustul. Mixul pe bază de nuci și aroma de nucă de cocos picantă sunt cu adevărat adorate de crapi și se pare că aceștia revin în mod regulat la această nadă. Am spus adesea că este una dintre preferatele mele și chiar că ar trebui să o folosesc mai des.
3. A câștigat în anul 2011 (ca și boiliesul Magnum White în 2012) testele independente efectuate de prestigioasa revistă britanică Carpology „Best by Test”, teste în care sunt comparate boiliesuri de la multe firme producătoare de nadă. Crapii și-au ales nada preferată!
Principalele însușiri:
Culoare: galben spălăcit
Aromă: nucă de cocos și condimente
Mix boilies: nuci și alune, condimente
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Share This