Boilies Liver B8

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

În această perioadă, comenzile vor fi expediate în 24-48 de ore de la plasare. Pentru recomandări privind momelile Quest Baits, contactați-mă aici: Contact+FAQ


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits, dar puteți comanda versiunea nouă și îmbunătățită a sa, boilies-ul Questrami.


Categorie:

Shaun Harrison a lucrat o vreme îndelungată la realizarea acestei momeli și la data lansării pe piața, susținea că este cea mai buna momeala creata de el vreodată!

Shaun a făcut retușurile finale asupra lui Liver B8 in anul 2007, urmărind cu atenție peștii pe care-i putea vedea în timpul hrănirii și acum este convins ca nu mai pot fi aduse îmbunatățiri.

boilies Liver B8 spart

Aceasta nadă funcționează perfect in toate anotimpurile și se pare că selectează peștii mai mari. Căutați ceva foarte diferit? Cu certitudine l-ați găsit. E într-adevăr specială… chiar foarte specială.

Boiliesurile Liver B8 au o culoare naturală maro închis și nu conțin uleiuri și nici făinuri de pește, aroma și gustul fiind ambele foarte subtile… dar reacția crapului la această nadă trebuie să fie văzuta pentru a putea fi crezută.

boilies Liver B8 hidratat

boilies Liver B8 hidratat

Culoare: maro închis
Aromă: ficat
Mix boilies: carne, ficat și sânge
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Dimensiuni / ambalări: 10mm; 15mm; 20mm; / 350g; 1kg; 5kg

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Împărtășește-ne parearea ta!

Spune-ne ce gândești...

Ce spun ceilalți:

Încă nu sunt postări.

×

Autentificare

Înregistrare

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Share This