Boilies Magnum Duo

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits.

Pentru a obține un contrast de culoare pe fundul lacului pe care crapii cu siguranța că îl vor găsi vizual atractiv, Quest Baits va oferă boiliesurile Magnum Duo care sunt identice cu Magnum White, dar jumătate din boiliesurile din pungă sunt produse cu culoarea maro închis, iar cealaltă jumătate sunt albe, ca Magnum White.

Astfel veți avea și șansa de a face modificări de culoare a momelii de la cârlig folosind boiliesuri din aceeași pungă.


Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Categorie:
Vă mai ajută și să aveți o nadă asemănătoare cu fundul apei pentru situațiile în care păsările sunt o problemă. Boiliesurile albe vor arăta asemănător cu un fund de lac cu pietriș și boiliesurile maro vor fi mai puțin evidente când pescuiți pe un fund de lac mâlos.

Din scrierile lui Shaun Harrison de-a lungul anilor reiese plăcerea sa de a amesteca boiliesuri de culori și arome diferite în aceeași situație de nădire. Acest scenariul de nădire cu culori și arome amestecate a funcționat mult mai bine decât dacă ar fi nădit cu doar o singură culoare.

detalii boilies Magnum Duo
Văd atât de puțini oameni care combină culorile de boilies și m-am gândit că probabil costul ridicat al cumpărării mai multor tipuri de boilies i-ar putea împiedica pe unii să încerce această metodă.

Din experiența plăcută avută cu combinația de boiliesuri de culoare maro Chilli Chocolate care lucrează superb împreuna boiliesurile albe Magnum White, m-am decis să vă furnizez boiliesurile Magnum Duo pentru a face un mic pas de creșterea a încrederii în a folosi tipuri diferite de boilies amestecate.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Boilies Magnum Duo – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Magnum Duo:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Sunt identice cu boiliesurile Magnum White (doar culoarea diferă), deci se păstrează aceleași remarci pe care le-am făcut la Magnum White.
2. Oferă o variație de culoare, un plus de contrast atât de apreciat de crapi.
3. Folosiți-l absolut oriunde și în orice perioadă a anului.
Principalele însușiri:
Culoare: albă + maro închis
Aromă: bogată și persistentă de frișcă
Mix boilies: bird food (mâncare de păsări)
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna și în deosebi iarna, fiind proiectat special ca momeală de crap pentru apă rece
Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.
Ca și Magnum White, este un boilies care este forte eficient pentru a fi folosit ca momeală pentru crap sălbatic, pe ape care n-au mai văzut vreun boilies înainte.

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Share This