Boilies Magnum White

37 lei49 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Mirosiți acest boilies și știți că veți prinde crap! Aromă bogată și încântătoare de frișcă emanată dintr-un mix de boilies alb – un stimulent vizual natural pentru crap.

A fost declarat cel mai atractiv boilies pentru crap în testul realizat de renumita revistă britanică Carpology în anul 2012. În prezent este boilies-ul de referință al echipei Quest Baits și este cel mai bine vândut boilies al companiei noastre.

Dacă ceea ce căutați este să fiți complet diferit de toți ceilalți pescari (care în marea majoritate utilizează boiliesuri pe bază de făina de pește), atunci opriți-vă, acest boilies este soluția ideală!


Boilies-ul Magnum White este mai mult o incursiune în trecut. Cum se schimbă lucrurile în lumea momelilor! La începutul anilor 1980, în Anglia, toți pescarii își doreau boilies-uri de tip cremos, lăptos.

De la momentul lansării a obținut rezultate din ce în ce mai bune. Cu timpul a devenit noul boilies de referință al echipei Quest Baits (la el se raportează eficiența tuturor celorlalte boilies-uri). Inițial s-a insistat numai pe calitățile sale incredibile pe timp de iarnă, dar acum, după câțiva ani de la lansare, toată echipa îl folosește pretutindeni și în orice condiții de vreme.

Actualmente acesta este cel mai bine vândut boilies al nostru și singura modalitate de a fi „cel mai bine vândut” este ca pescarii să captureze o mulțime de crapi și să continue să-l cumpere.

Bolies Magnum White Spart

Acest boilies, după cum îi sugerează și numele (white = alb), este de culoare albă care în sinea ei este un stimulent vizual natural pentru crap. Fie că ne place sau nu, un crap mănâncă ceea ce iese pe ambele părți ale unei păsări. De aceea albul este culoarea care în mod natural apare ca o sursă de hrană pentru crapi. V-ați întrebat vreodată de ce pâinea este de obicei acceptată pe ape care n-au mai văzut-o pană atunci? Ei bine, acum știți.

Pe lângă culoare, mai adăugați în ecuație și câteva ingrediente care stimulează papilele gustative ale crapului, plus gustul pe care nu o să-i mai dă pace. Rezultatul obținut este o momeală cu adevărat atractivă.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Boilies Magnum White Hidratat, inmuiat, umectat
Boilies Magnum White hidratat

Ca în cazul majorității momelilor Quest Baits, Magnum White este un boilies pentru toate anotimpurile. Conține ingrediente care sunt ușor de digerat de către pești chiar și în apă foarte rece.

Un amestec plăcut și complex de stimulatori cu aromă de frișcă ce încep să lucreze imediat ce ajung în apă datorită ingredientelor din mixul de boilies. O bună dispersie imediată de atracție urmată de o dispersie mai lentă și mai lungă, iar adaosul de uleiuri esențiale face ca gustul să fie reținut în interiorul momelii pe termen foarte lung.

Tuturor cărora le-am prezentat nada înainte de lansarea pe piață s-au îndrăgostit de aromă.

Magnum White este o premieră pentru Quest Baits în ceea ce privește momentul lansării pe piața. De obicei gamele noi de nade și momeli sunt introduse pe piață după ce vremea începe să se îmbunătățească pentru că este posibil ca pescarii să-și facă o impresie falsă asupra eficienței nadelor și momelilor respective dacă acestea sunt testate pentru prima oară atunci când peștii nu sunt foarte activi.

boilies Magnum white si Magnum Duo si Glug
Boilies de 10 mm Magnum White + boiliesuri de 15 mm tăiate Magnum Duo (doar culoarea diferă, oferind un plus de contrast foarte apreciat de crap). Au fost hidratate cu o soluție de Glug (care este un dip nutritiv).
Prima captură de crap din 2017 obținută la boilies Magnum White
Prima captură de crap din 1 ianuarie 2017 a lui Shaun Harrison, venită tot la un boilies Magnum White.

De data aceasta echipa Quest Baits s-a decis să le lanseze în luna ianuarie! S-au prins atât de mulți pești iarnă pe o varietate de lacuri la prima utilizare pe apele respective încât nu au văzut rostul să le întârzie lansarea.

Cu toate acestea, nu le clasificați ca niște boiliesuri dedicate exclusiv pescuitului iarna.

Boiliesurile Magnum White conțin ingrediente pe care Shaun Harrison le-a readus la viață din trecutul lui și sunt foarte eficiente atât în apă rece cât și în apă caldă.

În ziua de azi atât de mulți pescari parcă au creierul spălat în ceea ce privește ideea că trebuie să folosească momeli și nade pe bază de făină de pește pe timpul verii. Din acest motiv crapii au întâlnit foarte puține boilies-uri de acest tip (fără făină de pește) până acum.

Chiar nu este de mirare de ce această momeală a ieșit ca cel mai atractiv boilies pentru crap în 2012 în testul de bazin realizat de renumita revistă britanică Carpology, atunci când a fost comparat cu boiliesuri de la 11 companii de momeală diferite. Acest test independent a fost realizat de James Anderson.

Crapul și-a ales favoritul – ce se mai poate spune?

Boilies Magnum White - Reclama

Boilies Magnum White – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Magnum White:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Folosiți-le absolut oriunde și în orice perioadă a anului. Una dintre primele două opțiuni ale mele, oriunde aș merge. Nu mă veți vedea iarna la pescuit fără aceste boiliesuri. Cu toate astea, nu este o momeală dedicată exclusiv pentru apă rece sau extrem de rece. Când am fost în Italia și am pescuit în cea mai caldă apă în care am prins crap vreodată, a fost din nou printre primele mele opțiuni și și-a făcut treaba. În acea partidă am capturat crapi și de peste 25 de kg cu boilies Magnum White.
2. Este în prezent boiliesul folosit ca referință de echipa Quest Baits când testăm noile sortimente de momeli. A fost și boiliesul meu principal pentru oricare anotimp în ultimii ani. A trebuit sa-mi impun să nu-l mai folosesc pentru că cu greu mai reușeam să promovez și un alt sortiment din gama Quest, dar este în continuare boiliesul meu de rezervă pentru perioadele cele mai neproductive. Pentru o variație de culoare, un plus de contrast atât de apreciat de crapi, puteți alege boiliesurile Magnum Duo (doar culoarea diferă).
3. Câștigătorul din anul 2012 (ca și boiliesul Ghurkka Spice în anul 2011) a testelor independente efectuate de prestigioasa revistă britanică Carpology „Best by Test”, teste în care sunt comparate boiliesuri de la multe firme producătoare de nadă. Crapii și-au ales nada preferată!
Principalele însușiri:
Culoare: albă
Aromă: bogată și persistentă de frișcă
Mix boilies: bird food (mâncare de păsări)
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna și în deosebi iarna, fiind proiectat special ca momeală de crap pentru apă rece
Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.

Share This