Boilies Pineapple Crush

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits.

Pineapple Crush este un boilie anti somn pitic cu aromă de ananas și va deveni o momeală cu adevărat esențială pentru dumneavoastră dacă apele în care pescuiți sunt infestate cu acest pește invadator (somnul pitic, denumit și somn american).

Dar această momeală nu este dedicată exclusiv unor astfel de situații. Sunt atât de multe mărturii despre eficacitatea bolilesurilor galbene cu aromă de ananas și cu toate acestea foarte puțini pescari pescuiesc peste un pat de nadă format din boiliesuri de ananas. Crapul pur și simplu le adora.


Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Categorie:
Boiliesurile Pineapple Crush: Sunt de culoare galbenă și au un iz superb de ananas. Aceste boiliesuri sunt eficiente tot anul. Au mixul de boilies oarecum similar cu cel al boiliesului Fruity Trifle, dar dezvoltat special pentru a descuraja somnii pitici. Au și o atracție imediată pentru crap și o eliberare excelentă de aromă. Shaun Harrison a amestecat cereale, alge marine și drojdie pentru a crea o momeală care este bogată în aminoacizi și care este ușor de digerat de crap. Testele au demonstrat că în condiții de apă caldă crapul va digera această nadă în doar 2 ore, dar în apă rece (sub 8° C) o va digera în decurs de 6 ore… și această durată de digerare este o caracteristică foarte importantă pe care trebuie să o aibă o nadă mai ales dacă o veți folosi pentru pescuitul de iarnă.
Atenție! Dacă aveți nevoie să descurajați somnul pitic în a se hrăni cu momeala dumneavoastră, un avertisment scurt înainte de a pleca și de a cumpăra orice altă momeală care are aromă de ananas: Nu aroma de ananas este cea pe care somnul pitic o displace, ci alte ingrediente din compoziția mixului acestui boilie. Shaun Harrison ar fi putut să-i dea orice altă aromă, dar a ales ananasul deoarece este un superb atractant pentru crap și, așa cum veți vedea mai jos, a dorit să aibă și un boilie execelent pentru crap, un boilie care să fie mai diferit de restul boiliesurilor din gama Quest Baits.
Dacă sunt șanse să vă confruntați cu problema somnului pitic (american), Pineapple Crush va deveni un boilies absolut esențial pentru dumneavoastră. Mai jos, veți găsi și o recomandare făcută de mine despre modul de folosire a cestui boilie pe astfel de ape cu somni pitici.

Dar această momeală nu este dedicată exclusiv lacurilor infestate cu somn pitic. Crapul pur și simplu o adoră. Sunt atât de multe mărturii despre eficacitatea bolilesurilor galbene cu aromă de ananas și cu toate acestea puțini pescari pescuiesc peste un pat de nadă format predominant din boiliesuri de ananas.

Pineapple Crush se combină bine cu oricare alt boilie. Oricare ar fi combinația pe care o veți prefera, țineți minte: ÎNTOTDEAUNA este bine să combinați boiliesurile! Ar trebui să amestecați boiliesuri din sortimente diferite, de culori diferite, dimensiuni diferite. Dacă pentru asta veți dori să folosiți boiliesuri din gama noastră Quest Baits, un tabel cu cele mai importante caracteristici și recomandări veți găsiți în pagina categoriei Boilies.

Când nu aveți probleme cu somnul pitic pe apa pe care pescuiți, ca și în cazul oricărui alt boilie pentru crap și pentru boiliesul Pineapple Crush vă recomand să-l hidratați înainte de folosire. Pentru asta, puteți folosi o soluție de lichid nutritiv și aromatic Glug din același sortiment Pineapple Crush. Veți beneficia de o serie întreagă de avantaje dacă veți prehidrata boiliesurile și nu le veți folosi direct din pungă, dar mai multe informații despre această metodă a mea, veți găsi în pagina atractanților Glug, la paragraful: Hidratarea boiliesurilor cu soluție de Glug.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Amestec de boilies Quest Baits
Boiliesuri prehidratate Fruity Trifle, Pineapple Crush și Magnum White (sau Magnum Duo).
Se completează reciproc foarte bine și cu această combinație de momeli de fructe și momeli cremoase, cu siguranță veți oferi ceva foarte diferit față de majoritatea celorlalți pescari.
ÎNDRĂZNIȚI să fiți diferiți!
Toată gama de boiliesuri Quest Baits este subtil aromată și conține puțin colorant. Shaun Harrison întotdeauna și-a dorit ca momeli cu care pescuiește să fie astfel, deci era absolut normal că să lanseze și gama de nade Quest Baits pe același principiu.

Însă cerințele pescarilor sunt diverse și mulți dintre ei își doresc momeli cu aromă foarte puternică și să aibă culori mai stridente. Shaun harrison i-a refuzat întotdeauna și crede cu adevărat că cele șase boiliesuri inițiale, cu care a lansat Quest Baits, sunt aromate exact cât trebuie. El testează în permanență nadă pe pești din lacuri și are un iaz destul de mare chiar în grădina sa. Așa poate observa zilnic reacția peștilor la diverse surse de hrană. De fiecare dată când i s-a cerut să mărească concentrația de aromă din nadă, el pur și simplu a replicat „as putea… dar probabil că nu ați prinde la fel de mulți pești ca în cazul în care ați folosi momelile standard din oferta noastră”.

Totuși… a fost pus pe gânduri. Putea oare să producă o nadă mai aromată, a cărei aromă să nu fie repulsiva pentru pește și care să lase cu ușurință atracție în apă, diluându-se în același timp?

Apoi, o altă provocare pentru Shaun era: putea oare să obțină și o momeală pe care acei dăunători prezenți în multe lacuri, somnii pitici, să n-o placă? Sunt așa de puține boiliesuri cu care se poate pescui atunci când somnii pitici își caută hrană!

Așadar, a început să proiecteze un boilies cu care să atingă toate obiectivele:

  • extra-aromat
  • culoare stridentă
  • anti somn pitic

și a reușit!

boilies pentru contrast de culoare
adesea, 2-3 boiliesuri deschise la culoare vor crea contrast și vor încuraja crapii să înceapă să se hrănească
Boilies Pineapple Crush spart
Dar este și eficient acest boilie? Ei bine da, bineînțeles că prinde pește! Pe Shaun l-au încântat capturile pescarilor care au folosit aceste boiliesuri în iarnă 2008 – 2009 și până acum testele „anti somn pitic” au rezultate bune de asemenea. Se pare că somnilor pitici le displace cu adevărat. Pescarii care au testat boiliesurile în Franța au spus că cea mai mare parte a boiliesurilor convenționale sunt complet „ciugulite”/mâncate în câteva ore de la introducere… pe când folosind boiliesurile Pineapple Crush au reușit să ducă la bun sfârșit o noapte întreagă de pescuit. Dacă nu este introdusă nicio altă nadă sau nu există și o altă sursă de hrană în apropiere, somnii pitici, cu toate că nu le este pe plac, vor începe să „ciugulească” și boiliesurile Pineapple Crush, dar un boilie de 20mm încă este scos dimineața ca un boilie de 16mm, în timp ce boiliesurile convenționale sunt scoase de pe firul de păr înainte de miezul nopții. Deci cu Pineapple Crush cel puțin încă mai aveți o momeală pe montură în momentul în care crapii încep să-și caute hrană.
Recomandări privind modul în care ar fi bine să folosiți boiliesurile Pineapple Crush pe ape pe care somnul pitic este o problemă:

Cel mai bun mod de a pescui cu aceste boiliesuri pe astfel de ape, este acela în care se nădește aproape de ele cu ceva pe placul somnilor pitici, ca de exemplu pelete sau boiliesuri convenționale pe bază de făină de pește. Dacă-și găsesc altceva de mâncat, cum ar fi o nadă pe bază de făina de pește (de care sunt foarte atrași), vor lăsa boiliesurile Pineapple Crush în pace.

Ar mai fi bine să folosiți la cârlig boiliesurile de 20 mm întregi (să nu le micșorați). Există totuși pericolul să înghită cu totul aceste boiliesurile dacă sunt mai mici, situație în care practic nu vor ajunge să simtă gustul (amintiți-vă: gustul este cel care îi face să lase în pace aceste boiliesuri).

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Boilies Pineapple Crush – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Pineapple Crush:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Au mixul de bază similar cu cel al boiliesurilor Fruity Trifle, dar dezvoltat special pentru a descuraja somnii pitici (somnii americani). Aroma de ananas este un superb atractant pentru crap și trebuie să vă precizez că nu ea este cea pe care somnul pitic nu o place, ci alte ingrediente din compoziția mixului de bază care sunt mascate de această aromă excelentă.
2. Si acest boilie funcționează bine ca momeala alternativă la cârlig (ceva diferit la cârlig peste locul nădit cu nada principală). Se mai poate folosi cu mare succes în amestec cu alte nade pentru a furniza un contrast în zona nădită, contrast care este întotdeauna irezistibil pentru crap. Așa cum era de așteptat pentru o momeală de ananas, este de culoare galbenă, culoare pe care i-a destinat-o natura.
3. Pentru mulți pescari englezi, momelile galbene de ananas par să devină soluția salvatoare atunci când situația devine dificilă. Când peștii își fac apariția la distanță, încercați-le ca momeală singulară la cârlig, fără nadă împrejur. S-ar putea să fiți surprinși.
Principalele însușiri:
Culoare: galbenă
Aromă: ananas
Mix boilies: amestec de cereale, alge marine și drojdie
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.

Share This