Boilies Questrami

37 lei49 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Practic este un boilies format din ingredientele cele mai importante ale boiliesurilor mai vechi Liver B8 (ficat) și Surf'n'Turf (fructe de mare) plus câteva ingrediente suplimentare.

Aceste ingrediente au fost bune în acele boiliesuri, dar combinate devin excepționale. Ca un bonus, la fel ca Liver B8, această nouă momeală s-a dovedit a fi și un incredibil boilies pentru mreană!


Categorie:

Boiliesurile Questrami reprezinta combinația a două tipuri de boiliesuri mai vechi: Liver B8 și Surf’n’Turf.

Ambele au fost cu adevărat momeli excepționale, ambele favorite ale lui Shaun Harrison, dar din anumite motive nu au avut cu adevărat mare trecere la pescari. Liver B8 are în palmares o putere mare de sortare a peștilor mai buni și a fost cea mai bună momeală pentru mreana pe care au folosit-o mai multi pescari. Boiliesurile Surf’n’Turf au dominat cu adevărat câteva ape și a fost cea mai de succes momeală folosită vreodată pe renumitul lac Grenville, dar dacă publicul nu le-a dorit…

Ambele boiliesuri au avut câțiva aditivi excepționali și care nu au fost folosiți în nicio altă momeală. Din curiozitate Shaun Harrison a construit un singur boilie cu ceea ce a simțit că au fost cele mai importante ingrediente din Surf ‘N’ și Liver B8.

Boilies Questrami ambalaj 1kg
De îndată ce primul mix de boilies mi-a ieșit, a știut că am obținut ceva destul de special. Crapii mei de acasă au „rupt” o parte din iaz în timp ce scormoneau pentru mai multe boiliesuri.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

boilies questrami hidratate
Boiliesuri prehidratate Questrami în amestec cu boiliesuri Rahja Spice. Un kilogram de boiliesuri a absorbit în totalitate cca. 200 ml de lichid. Veți beneficia de o serie întreagă de avantaje dacă veți prehidrata boiliesurile și nu le veți folosi direct din pungă, dar mai multe informații despre această metodă a lui Shaun Harrison veți găsi în pagina atractanților Glug, la paragraful: Hidratarea boiliesurilor cu soluție de Glug.

Apoi am început să mă joc cu amestecul de bază pentru mixul de boilies odată ce am știut că stimulatori lucrau bine împreună și astfel boiliesul Questrami s-a născut.

Practic este un amestec de părți importante ale boiliesurilor Liver B8 și Surf’n’Turf și cu alte ingrediente de asemenea. Ele au fost bune în acele momeli, dar combinate au devenit excepționale. Ca un bonus, s-a dovedit a fi și un boilies incredibil pentru mreană!

Boilies Questrami – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Questrami:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Din nou o momeală pentru toate cele 12 luni și care pare a sorta peștii mai mari (atât crapii cât și mrenele). Sunt foarte economice, ne fiind nevoie să introduceți cantități mari pentru a trezi interesul peștilor pentru că se pare că o acceptă ca sursă de hrană chiar din prima zi. Fabricate în totalitate din ingrediente complet naturale – un amestec subtil de carne, fructe de mare, pește și condimente.
2. Adorate de crapii bătrâni deoarece sunt cele mai moi boiliesuri din gama noastră (de obicei crapii bătrâni suferă din cauza danturii proaste și preferă nada mai moale, mai păstoasă). De asemenea, pot fi hidratate foarte ușor pentru că absorb repede aditivii Glug sau alte lichide de hidratare și eliberează atractanții și stimulatorii mai repede în apă.
3. Deși au fost proiectate și testate numai pentru crap, cu trecerea anilor au devenit cele mai de succes momeli ale mele pentru pescuitul la mreană, mai ales când li se aplică un strat de pastă solubilă din același sortiment Questrami. Media de greutate a mrenelor capturate a fost foarte mare, câțiva clienți raportând că au obținut recorduri personale imediat după ce au început să le folosească.
Principalele însușiri:
Culoare: maro deschis
Aromă: miros și gust de carne cu un strop de pește și condimente
Mix boilies: amestec subtil de pește, carne, ficat și condimente
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.

Share This