Boilies Rahja Spice

37 lei49 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Un boilies pentru orice moment al anului, orice situație, pentru lacuri pe care se pescuiește intens sau ca momeală pentru crap sălbatic, pe ape care n-au mai văzut vreun boilies înainte.

Mirosiți-le și veți saliva… cei mai mulți pescari o fac. Dacă acțiune pe mal este ceea ce vă doriți, încercați Rahja Spice!


Ați putea dori, de asemenea…

Boiliesurile Rahja Spice: Au o rețetă foarte bine echilibrată nutrițional, fiind bazată pe bird food (mâncare pentru păsări). Au în compoziție și Robin Red și o gamă selectă de condimente folosite chiar de noi, oamenii, în bucătăriile noastre. Nu conțin făină de pește. Acest boilies este rezultatul foarte multor experimente și utilizează atât arome naturale cât și sintetice. Shaun Harrison crede cu adevărat că este unul dintre cele mai bune amestecuri care le-a dezvoltat vreodată, eficient atât iarna cât și vara.
Boilies Rahja Spice continut interior
Cât despre aromă, ei bine, dragostea crapului pentru alimentele picante este de necontestat. Shaun Harrison a folosit „Hot Hemp” (cânepă picantă) ani de-a rândul. Progresul natural a fost să experimenteze și cu alte condimente decât ardeiul iute pentru a-i da „putere” cânepii. Rahja este rezultatul experimentelor ce au durat 6 ani și conține combinațiile sale cele mai de succes incluzând condimente, ardei iute cu adaos de usturoi, potențiatori de gust și uleiuri esențiale, toate rulate în mici „pachețele cu mâncare”.
Aș fi fericit să pescuiesc cu boiliesuri Rahja Spice oriunde în lume, în orice moment al anului. Au fost prima mea alegere în atât de multe situații. Le-am folosit atât pe ape care „le-au văzut pe toate”, dar și ca momeală pentru crap sălbatic, pe ape care n-au mai văzut vreun boilies înainte.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Shaun Harrison a încercat întotdeauna să pescuiască într-un mod mai diferit față de restul pescarilor. În prezent, o mulțime de pescari parcă ar purta ochelari de cal referitor la ideea că ai nevoie de făină de pește pentru a putea prinde crapi mari. Întotdeauna Shaun a fost mai mult decât fericit de faptul că ei gândesc în felul acesta. Nu s-a deranjat să le indice că de fapt unele dintre cele mai eficiente momeli de crap din toate timpurile nu conțin nici urmă de făină de pește. Vreau să spun… alune tigrate cu pește, porumb dulce cu pește, cânepă cu peste… nu voi continua. Deci, nu veți găsi făină de pește în aceste boiliesuri (Rahja Spice). În schimb conțin un amestec de ingrediente cu grad mare de nutriție și digestie, incluzând foarte eficientul Robin Red cu mâncare pentru păsări.

Această momeală a adunat un grup masiv de admiratori, aproape la fel de mulți că și boiliesul Special Crab, cu o cantitate amețitoare de crapi ce i-au căzut pradă (și mrene deasemenea). Shaun Harrison a conceput această nadă pentru el… pentru propria-i folosință.

boilies Rahja Spice - Quest Baits
boilies Rahja Spice 1kg
Pentru unele produse Shaun Harrison a folosit nume ce au legătură cu istoria britanicilor. Denumirea de Rahja a folosit-o în amintirea perioadei coloniale britanice (1858-1947) din Asia se Sud, perioadă denumită Raj-ul (sau Rahj-ul) Britanic. Regiunea care în mod generic era denumită India, includea teritoriile actualelor state India, Pakistan, Banglades și Burma (denumită și Myanmar).

Boilies Rahja Spice – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Rahja Spice:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Folosiți-le absolut oriunde și în orice perioadă a anului. Una dintre primele două opțiuni ale mele, oriunde aș merge. Au tendința de a prinde crapi mai mari, crapi comuni în mod special. Deasemenea, mreana și cleanul le adoră.
2. Au fost concepute inițial spre a fi folosite în combinație cu cânepa picantă (cu ardei iute), dar cu timpul au devenit cele mai bine vândute boiliesuri ale noastre. Sunt prima mea opțiune atunci când pescuiesc pe ape care este posibil să nu fi văzut multe boiliesuri (momeală pentru crap sălbatic). Crapul pare că le acceptă ca sursa de hrană chiar din prima zi. Același lucru se întâmplă și pe ape comerciale.
3. Rahja Spice au stat în topul vânzărilor noastre în ultimii 12 ani. Singura modalitate de a fi cele mai bine vândute boiliesuri atât de mulți ani, este aceea că pescarii au avut constant succes cu ele. Fiecare companie de nadă are un boilie care este un clasic absolut. Acesta este al nostru!
Principalele însușiri:
Culoare: roșu închis
Aromă: usturoi, curry, condimente indiene
Mix boilies: bird food cu Robin Red
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.

Share This