Boilies Special Crab

37 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


De îndată ce revin condițiile de apă caldă de primăvară, vară și toamnă, cu siguranță că aceste boiliesuri vă va aduce capturi record.

Este preferat de mulți pescari care călătoresc și care știu că acest boilie va fi acceptat instantaneu de crap ca o sursă de hrană, nefiind necesară prenădirea.


Categorie: Etichetă:
Special Crab face parte din gama noastră de boiliesuri încă din prima zi. Crapii și mrenele acceptă aceste boiliesuri ca sursă de hrană din primul moment în care au venit in contact cu ele, deci nu este nevoie de nicio prenădire, ca în cazul altor momeli, motiv pentru care acesta a fost întotdeauna cel mai vândut boilies către pescarilor care călătoresc în zone în care nu au mai pescuit anterior.

De asemenea este și un boilies care este forte eficient pentru a fi folosit ca momeală pentru crap sălbatic, pe ape care n-au mai văzut vreun boilies înainte.

Făina de pește tratată la temperatură scăzută, uleiul pur de somon și acea aromă minunată de crab proaspăt împreuna cu gusturile de piper negru, usturoi și caviar așează clar acest boilies în fața multor altora care poartă nume similare.

Acestă momeală a fost in fiecare an din ultimii 10 printre primele 3 momeli din punct de vedere al vânzărilor din gama Quest Baits.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Boilies Special Crab compozitie
Special Crab este singura momeala din gama Quest baits care nu este indicată pentru lunile reci de iarnă. Crapii vor mânca fără probleme aceste boiliesuri, dar avem momeli în gama noastră mult mai bune spre a fi folosite în apă rece, momeli pe care peștii să le poată digera mai ușor in aceste condiții de vreme rece.
De îndată ce revin condițiile de apă caldă de primăvară, vară și toamnă, cu siguranță această momeală vă va aduce capturi și recorduri ale lacurilor. Este un boilies cu mare succes la pescari de-a lungul anilor și preferatul multor pescari care călătoresc și care știu că acest boilies este accept instantaneu de crap ca o sursă de hrană.
Boilies Special Crab Hidratat, umectat, imbibat
Boilies Special Crab după ce a stat în apă mult timp
Special Crab este deja de mulți ani prima alegere și pentru consultantul Pat Gillett pentru pescuitul său la mreană și a avut capturi cu el în multe râuri, ca să nu mai vorbim de cele de crap la partidele sale de pescuit la crap, de asemenea.
Captura mreana cu Pat Gillett

Boilies Special Crab – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru boiliesul Special Crab:

Top 3 sfaturi și remarci ale lui Shaun Harrison:
1. Își atinge apogeul în lunile calde de vară atunci când usturoiul, caviarul, crabul, somonul și piperul negru din compoziție își pot desfășura pe deplin magia. Toate ingredientele fiind naturale, este un boilie ideal și ca momeală pentru crap sălbatic.
2. Este o momeală încercată și testată de mult timp, prinzând pești chiar înainte de apariția companiei Quest Baits. Datorită performanțelor deosebite, a fost musai să o includ în gama Quest Baits chiar din prima zi și încă mai este prezentă după toți acești ani. Este responsabilă cu multe recorduri personale ale clienților noștri.
3. Pentru primii doi ani, acesta a fost cel mai bine vândut boilie al nostru. Cu timpul a fost „detronat” de boiliesul Rahja Spice, dar tot rămâne un boilie foarte popular, în special printre pescarii din Europa continentală și pescarii englezi care călătoresc în Franța. Așa cum am precizam mai devreme, acest boilie este la potențial maxim în cele mai calde luni. Și mreana îl adoră.
Principalele însușiri:
Culoare: roșu închis
Aromă: crab
Mix boilies: crab, făină de pește, somon, piper negru
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna (momeala de crap pentru vară sau apă caldă)

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Share This