Boilies Squid Berry

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits.


Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Categorie:
Asa cum sugerează și numele, aceasta este o nadă predominantă squid (calmar) pe un fundal bogat și puternic de fructe de pădure. Mixul de baza al boiliesurilor este unul cu eficiență dovedită care a primit câteva adăugiri pe lângă făinurile atent selectate de pește, crustacee și squid.

Faina de krill (krillul este un crustaceu din apele arctice și este comestibil) este principalul crustaceu adăugat și faptul că este foarte ușor ajută momelile și nadele să se scufunde relativ lent, acest lucru reprezentând un mare avantaj atunci când pescuiți peste nămol sau iarbă moale.

boilies Squid Berry spart
Pentru a le da o textură puțin diferită de multe alte nade și momeli ce se găsesc în prezent pe piață, am adăugat la mixul de boilies un amestec de semințe prăjite, astfel obținând o nadă crocantă. Acest lucru ajuta mult la atracția subacvatica pentru că de îndată ce crapii încep să se hrănească cu boiliesurile Squid Berry, sunetul scos de aceștia va reprezenta un stimulent suplimentar pentru ceilalți crapi, sunetul transmițându-se incredibil de bine sub apă.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

boilies Squid Berry Hidratat, inmuisat, umesctat
boilies Squid Berry hidratat
Ca și în cazul celorlalte nade și momeli din gama Quest Baits, a fost adăugat un amestec de atractanți și stimulenți foarte bine gândit. Atractanții chiar încurajează crapul să coboare și să investigheze ceea ce este așezat în fața lui și de îndată ce prima gura a fost acceptată, papilele gustative îi vor fi stimulate puternic.
Culoare: maro spălăcit
Aromă: squid și fructe de pădure
Mix boilies: specificată anterior
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Dimensiuni / ambalări: 10mm; 15mm; 20mm; / 350g; 1kg; 5kg

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Share This