Boilies Surf ‘n’ Turf

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

În această perioadă, comenzile vor fi expediate în 24-48 de ore de la plasare. Pentru recomandări privind momelile Quest Baits, contactați-mă aici: Contact+FAQ


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits, dar puteți comanda versiunea nouă / îmbunătățită a sa, boilies-ul Questrami.


Categorie:

Folosind aceste boiliesuri, Shaun Harrison a avut un sezon extraordinar pe lacul Grenville in Cambridgeshire / Anglia, ca să nu mai menționăm capturile remarcabile ale echipei Quest Baits pe o varietate de ape.

Boiliesurile Surf ‘n’ Turf au o culoare portocalie ușor spălăcită, au miros și gust de squid și fructe de mare deosebite. Acestă momeală conține foarte putină grăsime și nu conține uleiuri, deci este potrivită pentru perioadele mai reci.

boilies Surf-n-Turf spart
boilies Surf-n-Turf hidratat, inmuisat, umesctat

Conține destul de mult extract de Krill, un ingredient foarte ușor care face boiliesurile să se scufunde mai lent decât majoritatea altor tipuri de boiliesuri prezente pe piață.

Boiliesurile mai conțin și alte ingrediente speciale, toate tratate la temperaturi scăzute: făină de pește, extract de hamsie, caviar, ficat, produse din carne și ulei de piper negru.

Culoare: portocaliu spălăcit
Aromă: squid și fructe de mare
Mix boilies: ficat, carne, piper negru
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Dimensiuni / ambalări: 10mm; 15mm; 20mm; / 350g; 1kg; 5kg

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Împărtășește-ne parearea ta!

Spune-ne ce gândești...

Ce spun ceilalți:

Încă nu sunt postări.

×

Autentificare

Înregistrare

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Share This