Boilies Tiger Nut Crunch

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

În această perioadă, comenzile vor fi expediate în 24-48 de ore de la plasare. Pentru recomandări privind momelile Quest Baits, contactați-mă aici: Contact+FAQ


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE BOILIES a companiei Quest Baits.


Categorie:

Atracția crapului față de Alunele Tigrate este legendară.

Fiind atât de multe locuri în care pescuitul cu alune tigrate este interzis, șansa dumneavoastră de a folosi aceasta momeala devastatoare poate fi limitată. Dacă locul în care pescuiți le interzice, atunci de ce să nu oferiți peștelui un boilies care conține mai mult decât o mică similitudine.

Boiliesurile Tiger Nut Crunch folosesc un mix de boilies format din mâncare pentru pasări care conține fărâme de alune tigrate, semințe, insecte și o aromă foarte specială de alune tigrate. În realitate, sunt mult mai nutritive pentru crap decât alunele tigrate și încă își mai păstrează proprietatea de a fi crocante. Spargeți un boilies Tiger Nut Crunch și veți vedea că este plin de fărâme de alune, insecte și semințe. Au o tentă galbenă ștearsă și o aromă subtilă de alune tigrate.

boilies Tiger Nut spart

Shaun crede că la o momeala compoziția mai grunjoasa este vitală și este sigur ca are de parcurs un drum foarte lung în încercarea de a răspunde la întrebarea: de ce aceste momeli sunt atât de atrăgătoare pentru crap?

Faptul că sunt crocante reprezintă factorul major care face alunele tigrate atât de atractive pentru crap. Amestecul nostru special de potențiatori de gust și stimulatori de apetit garantează că – odată ce crapul începe să le ronțăie – nu se mai poate opri… Este ceva asemănător cu mâncatul arahidelor la oameni.

Boiliesurile vor fi consumate în orice moment al anului și sunt ușor de digerat.
O mulțime de fărâme crocante de mâncare, împachetate sub formă de boilies. Am fost siguri de succesul acestei momeli din momentul lansării… atracția a fost dovedită în mod repetat prin numărul mare de pești ce au căzut pradă acestei momeli foarte speciale.

boilies Tiger Nut Hidratat, inmuisat, umesctat

boilies hidratat

Culoare: galben șters
Aromă: alune tigrate
Mix boilies: alune zdrobite, semințe și insecte
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Dimensiuni / ambalări: 10mm; 15mm; 20mm; / 350g; 1kg; 5kg

Pentru o comparație intre diferitele boiliesurile din gama companiei Quest Baits, vizitați pagina Boilies.


Share This