Aditivi și Dipuri pentru pescuit

Compania Quest Baits vă pune la dispoziție două tipuri de aditivi lichizi, un tip de aditiv solid pulbere și o gama diversa de dipuri aromatice:

I. Aditivi lichizi:
– atractanții pentru crap Glug sunt lichide nutritive și aromatice (dipuri nutritive) care aduc un plus alimentar momelilor și nadelor și le măresc puterea de atracție. Deoarece nu conțin cantități în exces de aromă, sunt destinați utilizării atât pentru nadă cât și pentru momeala de la cârlig; În funcție de preferințele dumneavoastră, vă puteți alege acești atractanți cu diferite arome.
arome pentru pescuit;

II. Aditivi solizi pulbere: o gamă de aditivi picanți sub formă de pulbere pentru alte specii decât crapul (aditivii pentru nadă de pescuit ai lui Archie Braddock).

III. Dipuri: Dipuri aromatice (lichide foarte concentrate și puternic aromate care sunt destinate exclusiv momelilor de la cârlig, intensificând atracția momelilor) vi le oferim de asemenea în mai multe variante de aromă complet diferite.


Magazinul de pescuit online Quest Baits, pe lângă categoria Aditivilor de Pescuit, mai cuprinde încă 3 categorii de nade și momeli pentru crap:


Lista completă cu aditivii și dipurile pentru pescuit Quest Baits:


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!