Boilies

Pentru a putea să beneficiați de cele mai bune boilies pentru crap, compania Quest Baits vă pune la dispoziție gama sa de boilies fabricată în Anglia, la un preț foarte accesibil de numai 37 lei/kg (pentru boiliesurile de 15 și 20mm). Boiliesurile conțin cei peste 40 de ani de cunoştinţe ai lui Shaun Harrison (proiectantul lor, renumit pescar și publicist englez).
Anterior lansării pe piată, boiliesurile Quest Baits au fost testate îndelung, timp de mai mulți ani, pe ape din toată Europa, de către Shaun Harrison și echipa sa de la Quest Baits.

Sunt foarte mândru de gama noastră de boilies și veți vedea că boiliesurile de mai jos nu reprezintă doar o simplă listă de vânzări. Încerc să vă dezvălui câteva dintre misterele momelilor, să vă arăt logica pentru a înțelege de ce funcționează boiliesurile și când este cel mai bine să le utilizați.

Sunt pe malul apei la fel de mult ca întotdeauna, în permanență încercând idei și momeli noi. Dacă aveți întrebări, dați-ne un telefon sau scrieți-ne, vă vom ajuta cu plăcere.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits – Anglia

Gama de boilies Quest Baits 🇬🇧 Fabricate în Anglia


Combinații de boiliesuri care și-au dovedit eficiența

În cazul în care nu sunteți încă familiarizați cu gama de boiliesuri Quest Baits, iată câteva posibile combinații pe care le puteți încerca pentru început, combinații care și-au dovedit eficiența:

Oricare ar fi combinațiile pe care le veți prefera, tineți minte: ÎNTOTDEAUNA este bine să combinați boiliesurile. Ar trebui să folosiți boiliesuri din sortimente diferite, de culori diferite, dimensiuni diferite. Ar mai fi indicat să le prehidratați (mai multe informații despre această metodă a lui Shaun Harrison veți găsi în pagina atractanților Glug, la paragraful Hidratarea boiliesurilor cu soluție de Glug), să le tăiați sau spargeți pentru a le schimba forma și a le ajuta să elibereze mai ușor atractanții în apă.

Diverse boilies hidratate

Diverse boiliesuri în timpul procesului de hidratare.
Boiliesurile Rahja Spice (cele din partea dreapta jos) vor fi amestecate cu boiliesurile Questrami și Spicy Spirulina (cele din partea stânga jos), după ce au terminat de băut lichidele hidratante. Cele 3 din partea de sus (Magnum White + Rahja Spice + Madnum Duo + Pineapple Crush) fac parte din abordarea pentru iarnă a lui Shaun Harrison care nu folosește niciodată un singur tip de boilies. Nici măcar câinelui său nu-i oferă în castron doar un singur tip de mâncare.

Diverse boilies birdfood hidratate

Boiliesurile deja hidratate au un aspect mai uscat.
In imagnea de mai sus sunt boilies Fruity Trifle, Pineapple Crush și Magnum Duo. Se completează reciproc foarte bine. Acesta este un exemplu de amestec format din boiliesuri de fructe și boiliesuri cremoase, cu care veți oferi cu siguranță ceva foarte diferit față de majoritatea celorlalți pescari.
ÎNDRĂZNIȚI să fiți diferiți!

Câteva trucuri și strategii pe care le puteți implementa cu orice tip de boilie pentru a obține un mic avantaj atât de necesar în anumite situații, le găsiți în categoriile de articole Boilies pentru crap și Uscare și hidratare boilies.


Ni se pune foarte des întrebarea: „Boiliesurile voastre sunt solubile sau sunt boiliesuri tari?”

Definiția boiliesului: Cuvântul „boilies” în sine este destul de ciudat, a cărui definiție nu o găsim în dicționar, dar este cuvântul recunoscut universal ca desemnând o momeală formată dintr-o pastă care are în compoziție și ou. Această pastă cu ou este fiartă pentru a dobândi o coajă mai tare și astfel boiliesurile devin o hrană inaccesibilă majorității speciilor mai mici de pești, crescând șansele să fie mâncate de crap.

Compania Quest Baits produce exclusiv boiliesuri clasice, care au în compoziție și ou, așa cum am specificat mai sus. Boiliesuri clasice mai sunt denumite de unii pescari și boiliesuri „tari”, dar acest termen nu ni se prea potrivește deoarece:

– o caracteristică generală a gamei de boiliesuri Quest Baits este aceea că sunt boiliesuri mai moi decât la alte firme. Motivul: să fie și pe placul crapilor mai bătrâni care, din cauza danturii proaste, preferă o nadă mai moale și au probleme când întâlnesc boiliesurile tari sau orice altă nadă mai tare.

– o altă caracteristică generală este aceea că au o textură mai afânată (grosieră, grunjoasă), care face ca atractanții și aromele să fie eliberate mai ușor din boilies și să se răspândească în apă. Această textură afânată le face și să fie mai ușor de digerat de către crapi care curând vor simți nevoia de a se hrăni din nou.

Solubilele sunt impropriu denumite boilies-uri pentru că nu sunt fierte (sunt doar uscate).


Magazinul de pescuit online Quest Baits, pe lângă categoria Boilies, mai cuprinde încă 3 categorii de nade și momeli pentru crap:


Lista cu boiliesurile produse de compania Quest Baits, inclusiv cele care nu mai sunt actualmente în producție:

Boilies crap

Boilies-ul este o momeală pe care peștele o poate digera cu ușurință și ceva ce nu își maschează atracția atunci când este folosită în apă rece, așa cum se întâmplă in cazul multor alte momeli. Cele care au la baza mancare pentru pasari galbena care suntrezultatul multor ani de teste ale cele mai bune boiliesuri acestui tip de mix.

Intotdeauna Shaun a fost mai mult decat fericit ca ei gandesc in felul acesta. Nu s-a deranjat sa le indice ca unele dintre cele mai eficiente momeli de crap din toate timpurile nu contin nici urma de faina de peste.Shaun Harrison și-a dorit o momeală cu făină de pește care să facă parte din gama momelilor care se pot folosi in lunile reci de iarnă.

Nu a fost adeptul schimbarii momelilor in functie de temperatura apei si cu acest mix de baza a obtinut cele mai bune boiliesuri pentru crap in fiecare luna si in toate condiţiile meteorologice imaginabile… de sub gheata pana la zilele sufocant de fierbinti ale verii.

Contin ingrediente pe care Shaun le-a readus la viata din trecutul lui si sunt foarte eficiente atat in apa rece cat si in apa calda.

Boilies pret

Pretul boiliesurilor pentru crap este uniform ceea ce dovedeste ca toate sunt de foarte buna calitate. Au o reteta foarte bine echilibrata nutritional bazata pe mancare pentru pasari si boilies crap pret, Contin Robin Red si o gama selecta de condimente folosite chiar de noi in bucatarie si astfel se obtin boilies pentru nadit foarte bune. Nu contin faina de peste.

Efectul secundar este că Absolut Seafood este o momeală cu o atracție instantanee incredibilă în timpul lunilor calde.  Vreau sa spun… alune tigrate cu peste, porumb dulce cu peste, canepa cu peste… nu voi continua.

Boiles

Deci, nu veti gasi faina de peste in aceste boiliesuri (Rahja Spice), doar un amestec de ingrediente cu grad mare de nutritie si digestie, incluzand foarte eficientul Robin Red cu mancare pentru pasari. Acest produs finit este rezultatul multor experimente si utilizeaza atat arome naturale cat si sintetice adecvate pentru boilies crap vara.

In ziua de azi atat de multi pescari parca au creierul spalat in ceea ce priveste ideea ca trebuie sa foloseasca momeli si nade pe baza de faina de peste pe timpul verii si astfel crapii au intalnit foarte putine boiliesuri de acest tip pana acum.

Cele mai bune boiliesuri

Pentru pescuitul la crap primavara, vara, toamna si in apa rece (iarna) se recomanda o reteta boilies bazata pe un mix boilies cu bird food si arome slabe. Shaun Harrison a incercat intotdeauna sa pescuiasca intr-un mod diferit de restul pescarilor. In prezent o multime de pescari parca ar purta ochelari de cal referitor la ideea ca ai nevoie de faina de peste pentru a putea prinde crapi mari.

Acest lucru ne fiind o surpriză pentru că în această nadă s-au folosit uleiuri esențiale și alte ingrediente de stimulare a peștilor din reteta boilies recunoscuta ca și în cazul gamelor de nade care au câștigat doi ani consecutivi testele independente susținute de reviste internationale de pescuit. Acest tip de momeala a adunat un grup masiv de admiratori de pescuit la boilies, aproape ca si cu o cantitate ametitoare de crapi ce i-au cazut prada.

Au o culoare rosu pal, un continut bogat de produse alimentare şi boilies pret de arome cu eliberare imediata iar acest lucru combinat cu un mix de baza echilibrat nutritional si de calitate si se va obtine reteta boilies homemade, va ofera combinatia ideala. Este de departe mesagera unor arome frumos mirositoare dintre toate cele existente pe piata. Crapii vor manca aceste boiliesuri ieftinesi fara absolut nici o aroma. Adaugand aroma aveti ceva special in boilies.


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!