Momeli de pescuit concepute special pentru cârlig sau firul de păr

Momelile de pescuit folosite la cârlig sunt cele mai importante momeli pe care le introduceți în apă… și cu toate astea vă sunt oferite foarte puține opțiuni atunci când folosiți momeli gata preparate de companiile producătoare de nadă.

Gama Quest Baits de momeli pentru pescuit folosite la cârlig:

I. Pop Up pentru pescuit pe care vi le oferim în trei versiuni diferite:

Pimple Pops – sunt boilies pop up cu o diversitate de culori și sunt de dimensiuni miniaturale (6/8mm) realizate din mix-uri pop up naturale;
Pop Up cu culori Fluo – sunt boilies pop up fluo pentru pescuit și au culori fluorescente, absolut stridente. Vă sunt oferite în mai multe versiuni de aromă și culoare. Au diametrul de 15mm;
Pop up cu culori naturale – Sunt boilies pop up având ca bază un mix dedicat pentru pop up. Au culori naturale, ne-stridente și vă sunt oferite în mai multe versiuni de aromă, culoare și diametre de 10mm, 15mm și 20mm.

II. Mix-uri Pop Up – sunt mix-uri naturale dedicate pentru boilies pop up care vă sunt oferite în mai multe versiuni colorate și o versiune fără colorant.

III. Setul cu momeli de pescuit pentru Snowman – acest set conține boilies de fund și boilies pop up pentru realizarea monturilor tip snowman. Vine în primul rând în întâmpinarea pescarilor care doresc să încerce noi momeli și să aibă la dispoziție o variante de opțiuni, dar fără a fi nevoiți să cumpere separat o mulțime de momeli.

IV. Pasta solubilă – pasta solubilă este cea mai versatila momeală de pescuit. Este o copie fidelă a boiliesului din sortimentul din care face parte, având compoziție identică, conținând inclusiv oul.


Magazinul de pescuit online Quest Baits, pe lângă categoria Momelilor de pescuit pentru cârlig, mai cuprinde încă 3 categorii de nade și momeli pentru crap:


Lista completă cu produsele din categoria Momeli de pescuit pentru cârlig:

Pin It on Pinterest

Promotie boilies

Numai 37 lei / kg


boilies Quest Baits - MADE IN ENGLAND

Vizitați secțiunea Boilies din magazin - Promoția este LIMITATĂ!

You have Successfully Subscribed!