Momeli de pescuit concepute special pentru cârlig sau firul de păr

Momelile de pescuit folosite la cârlig sunt cele mai importante momeli pe care le introduceți în apă… și cu toate astea vă sunt oferite foarte puține opțiuni atunci când folosiți momeli gata preparate de companiile producătoare de nadă.

Gama Quest Baits de momeli pentru pescuit folosite la cârlig:

I. Pop Up-urile pentru pescuit pe care vi le oferim în trei versiuni:

Pimple Pops – sunt boilies pop up cu o diversitate de culori și sunt de dimensiuni miniaturale (6/8mm) realizate din mix-uri pop up naturale;
Pop up – sunt boilies pop up având ca bază un mix dedicat pentru pop up. Au culori normale (ne-stridente) și vă sunt oferite în mai multe versiuni de aromă, culoare și diametre de 10mm, 15mm și 20mm.
Pop Up Fluo – sunt boilies pop up fluo pentru pescuit și au culori fluorescente, absolut stridente. Vă sunt oferite în mai multe versiuni de aromă și culoare. Au diametrul de 15mm;

II. Pasta solubilă – pasta solubilă este cea mai versatila momeală de pescuit. Este o copie fidelă a boiliesului din sortimentul din care face parte, având compoziție identică, conținând inclusiv oul.


Magazinul de pescuit online Quest Baits, pe lângă categoria Momelilor de pescuit pentru cârlig, mai cuprinde încă 3 categorii de nade și momeli pentru crap:


Lista completă cu produsele din categoria Momeli de pescuit pentru cârlig:


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!