Pelete

Peletele pentru pescuitul la crap, mreană sau alte specii, sunt disponibile într-o vastă varietate de tipuri, dimensiuni, texturi, culori și au diverși timpi de dezintegrare. Dacă sunt folosite înțelept,

atrag crapii sau ceilalți pești, sunt o sursa extraordinara de nutriție și cu greu pot fi înlocuite cu altceva în patul de nada. Folosindu-le împreuna cu semințe și boilies, pot fi create toate strategiile de nădire posibile.

Nădirea cu pelete este una dintre puținele situații în care scenariul se schimba în permanenta – în mod special dacă folosiți amestecuri de mai multe tipuri de pelete (pelete pre-amestecate). Din momentul introducerii în apă își încep procesul de dizolvare, creând atracție vizuală și eliberând aromă în împrejurimi.

În cele din urmă peletele se vor dezintegra suficient de mult pentru ca sa fie „ciugulite” pana la dispariție de tot felul de creaturi ce sălășluiesc pe fundul apei… și cu cat veți crea mai multă activitate pe fundul apei în jurul momelii de la cârlig, cu atât mai mari sunt șansele să atrageți și crapii mai mari.

Câteva trucuri și strategii pe care le puteți aplica la pescuitul cu pelete, le găsiți în articolul Top 10 trucuri legate de pelete publicat de Shaun Harrison în revista Aventuri la Pescuit.

În concluzie, NU neglijați peletele în pescuitul la crap! – sunt o componentă cheie în încercare dumneavoastră de a păcăli peștele.

Gama de pelete Quest Baits:

I. Plete pre-amestecate care vă oferă un bun contrast de culoare și timpi de dezintegrare diferiți, conținând pelete de halibut, de păstrăv și de crap:
Peletele Mini Mixed – amestec de pelete mici pentru pescuitul pe ape comerciale, conceput special pentru acei crapi precauți care se feresc să se hrănească peste un pat de nadă format din pelete de mărime convențională;
Peletele Mixed Standard – amestec de pelete de dimensiuni clasice pentru a obține contrast de culoare și timp mult mărit de eliberare a atractanților.

II. Micro Feed (imitații de icre) au dezintegrare foarte lentă: Căutați ceva ieșit din comun? Poate că l-ați găsit… un covor de firimituri cu diametrul de cca. 2mm, asemănătoare unor icre albe sau colorate, care oferă o eliberare constantă și îndelungată de aromă.


Magazinul de pescuit online Quest Baits, pe lângă categoria Pelete, mai cuprinde încă 3 categorii de nade și momeli pentru crap:


Lista completă cu peletele pentru pescuit Quest Baits:


 • micro Feed

  Micro Feed – imitații de icre

  33 lei
 • Pelete Mini Mixed

  Pelete Mini Mixed

  27 lei
 • pelete mixed

  Pelete Standard Mixed

  27 lei

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!