Dipuri aromatice pentru momeala de la cârlig

33 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Dipurile aromatice pentru momeala de la cârlig sunt exact acest lucru: dipuri care vor intensifica atracția și vor fi folosite numai pentru momeala de la cârlig pentru o scurtă scufundare. Sunt prea concentrate pentru a fi folosite pentru nada cu care hrănim crapii. Mai pot fi folosite și pentru fabricarea pop up-urilor de atracție mare.

Folosirea dipurilor poate fi o metodă devastatoare în anumite situații, în special atunci când pescuiți cu momeală singulară, fără zonă nădită.

Dipurile vă sunt oferite în mai multe versiuni de aromă și sunt ambalate în flacoane de 100ml.


Categorie:
Produsele noastre Dip și Glug sunt complet diferite atât prin compoziție, cât și prin destinație:

Dipuri: exclusiv pentru momeala folosită la cârlig;
Atractanții lichizi Glug: pentru orice tip de momeală (atât pentru nada oferită ca hrană, cât și pentru momeala de la cârlig).

Dipurile sunt foarte concentrate și în rețeta lor, toate ingredientele care produc atracție au o concentrație exagerată, lucru care evident că ajută la amplificarea efectului de atracție al momelii, dar dăunează gustului (mirosul și gustul sunt două lucruri complet diferite).

Acest lucru este absolut în regulă atâta timp cât dipurile se vor folosi numai pentru momelile de la cârlig pentru că peștii practic nu ajung să guste bine momeala de la cârlig înainte ca montura sa își facă treaba.

dip crap
Deși crapul va fi atras de momelile care au fost tratate cu dipuri aromatice, cu siguranța nu i-ar plăcea să le și mănânce.

Este o situație foarte asemănătoare și la oameni care sunt atrași de o ceașca de cafea preparată cu patru lingurițe cu vârf de cafea instant. Miroase foarte bine și se simte de la depărtare, dar încercați dumneavoastră s-o beți!

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

În concluzie, dacă doriți să folosiți lichide și pentru nadă cu care hrăniți crapii, v-am recomanda să înlocuiți dipurile aromatice cu atractanți lichizi Glug.

Shaun Harrison folosește aceste dipuri aromatice intensificatoare de atracție doar pentru a da momelilor de la cârlig o aromă „izbitoare” pe care crapul nu o poate rata. Când folosiți o tactică de pescuit cu momeală singulară, fără zonă nădită, folosirea dipurilor pentru momelile de la cârlig poate da rezultate excelente.

dipuri pescuit si momeli de cărlig
Pentru utilizare, pur și simplu:

– scufundați momeala de la cârlig în recipient înainte de lansare

sau

– lăsați câteva momeli la înmuiere în dip pentru a sporii cu adevărat puterea de atracție a momelii.

Dipurile aromatice vă sunt oferite în flacoane de 100ml și în următoarele variantele de aromă: Magnum White, Fruity Trifle, Pineapple Crush, Rahja Spice, Questrami, Special Crab, Ghurkka Spice, Chilli Chocolate, Absolute Seafood, Squid Berry, Surf-n-Turf, Liver B8, Tiger Nut Crunch.

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This