Micro Feed – imitații de icre

33 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Ați căutat ceva ieșit din comun? Poate că l-ați găsit… un „covor” de firimituri cu diametrul de cca. 2mm, asemănătoare unor icre albe sau colorate.

– Geniale pentru introducerea unui urme de culoare în zona pescuită pentru a obține o stimulare vizuală extraordinară pentru crap, semănând cu icrele de pește pe care crapul le adoră + o eliberare prelungită și constantă de aromă.
– Un supliment grozav pentru toate amestecurile de tip stick mix.
– Puteți să le umeziți și să formați cu ele și bile de nadă sau să le mulați pe method feeder.
– Nu se dezintegrează în pulbere, ci rămân sub forma de fărâmă pentru mai multe zile, fiind mai mult un groundbait decât pelete.
– Pot fi folosite în tate perioadele anului, individual sau în combinație cu o altă nadă pe care o preferați.
– Încercați să amestecați diferite culori și arome pentru a fi diferiți, unici.
– Toate aceste avantaje vin fără riscul de a sătura peștii.

Merită toată atenția dumneavoastră!


Categorie:

Shaun Harrison a creat initial aceasta nadă în încercarea de a atrage crapii care, în anumite perioade, erau preocupați aproape exclusiv cu mâncatul icrelor. Este o problema cu care s-a confruntat de multe ori în cariera sa de pescar. Micro Feed seamănă cu niște icre colorate și se încadrează mai bine în categoria Groundbait decât în categoria Pelete, așa că trece cu brio de variatele interdicții de folosire a peletelor care se impun pe anumite ape.

Peștii adoră aceasta nadă. Pentru că au o rată lentă și contantă de dizolvare (nu se dezintegrează în pulbere, ci rămân sub forma de fărâmă pentru timp îndelungat), mulți pescari preferă să le folosească tot timpul anului în diverse combinații cu nadă lor preferată care se dizolvă rapid sau la care aromele se „spală” repede. Adăugând și Micro Feed la nada dumneavoastră preferată, veți avea numai avantaje, atât pentru partidele scurte de pescuit, cât și pentru partidele mai lungi.

Vindem Micro Feed chiar și pescarilor la tehnica Match pentru că pot fi agățate într-un cârlig minuscul.

Micro Feed imitații de icre

„Icrele” Micro Feed vă sunt oferite în pungi de 1kg în mai multe sortimente de aromă și culoare.

Adăugând și Micro Feed la nada dumneavoastră preferată, oricare ar fi aceasta și în orice perioadă a anului, veți avea de câștigat atât pentru partidele scurte de pescuit (puternică atracție vizuală) cât și pentru partidele mai lungi (eliberare prelungită și constantă de aromă). În ambele situații, peștii vor fi menținuți mai mult timp pe zona nădită cu Micro Feed. În plus, acest avantaj vine fără riscul de a sătura peștii, pericol care există în cazul multor alte tipuri de nadă, mai ales în apă rece.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Micro Feed este gata de folosire direct din pungă, dar puteți face câteva lucruri care vă iau doar câteva secunde. Iată două moduri în care le folosește Shaun Harrison:

1. Puteți să le folosiți singure, formând cu ele un mic pat de icre pe fundul lacului. Dacă doriți să le folosiți ca mix pentru method feeder sau dacă veți dori să formați cu ele bile de nadă, mai întâi trebuie umezite. Pur și simplu luați într-o găleată apă din lac și apoi turnați Micro Feed în găleata respectivă astfel încât nivelul de Micro Feed din găleată să depășească nivelul apei (deci apa să nu acopere Micro Feed-ul). Lăsați-l la înmuiat pentru câteva secunde și apoi luați o mana plina și stoarceți excesul de apă. Modelați bilele între mâini de câteva ori (storcând și ultima picătura de lichid) și veți vedea ca Micro Feed se păstrează sub formă de bile care apoi pot fi catapultate. În mod identic se procedează și pentru method feeder.

De îndată ce bila de Micro Feed va ajunge pe fundul lacului, va începe să bolborosească și să se dezintegreze revenind la starea inițială de Micro Feed (mini particulă care imită icrele). Aruncați puțin Micro Feed lângă mal și convingeți-vă. Chiar și după două zile de stat in apa, veți avea pe fundul lacului bucățele minuscule, complet separate, asemănătoare icrelor – asta în cazul în care peștii nu v-au vizitat locul respectiv, desigur.

nada crap micro feed

Micro Feed în săculeț PVA și sub formă de bilă care urmează a fi lansată cu o praștie

De îndată ce bila de Micro Feed va ajunge pe fundul lacului, va începe să bolborosească și să se dezintegreze revenind la starea inițială de Micro Feed (mini particulă care imită icrele). Aruncați puțin Micro Feed lângă mal și convingeți-vă. Chiar și după două zile de stat in apa, veți avea pe fundul lacului bucățele minuscule, complet separate, asemănătoare icrelor – asta în cazul în care peștii nu v-au vizitat locul respectiv, desigur.

saculet pva cu Micro Feed

Micro Feed în săculeț PVA

2. O altă metodă de mare succes a lui Shaun Harrison este utilizarea împreună cu peletele cu dezintegrare rapidă și/sau medie. Această metodă se poate folosi tot timpul anului, dar mai ales pentru pescuitul iarna. Spre exemplu, Peletele Maximum Action sunt special create pentru a se dezintegra rapid oferind în apa un efect de tip „supă”, în timp ce Micro Feed rămân pe fundul lacului sub formă de icre, oferind și un stimulent vizual foarte important, nedezintegrându-se sub forma de pulbere.

Acestea sunt cele două moduri preferate ale mele de a folosi Micro Feed , dar primim constant feedback-uri de la pescarii despre diferite alte modalități de folosire. De exemplu, una dintre ele este aceea de a înlocui apa pentru umectare cu diferite alte lichide, cum ar fi atractanții lichizi pentru crap de tip Glug, diluați.

Deci, cu toate ca le-am conceput pentru a mă ajuta să capturez crapi în perioadele de depunere a icrelor, s-au dovedit a fi o momeală mult mai versatila care prinde crapi în fiecare lună a anului și de mulți ani.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Sfat pentru pescuitul iarna sau în apă rece:

Haideți, fiți sinceri cu voi înșivă. Sunteți absolut siguri că atât momeala cât și metoda dumneavoastră de nădire pe timpul iernii sunt cele mai bune?

Dacă vă doriți un avantaj verificat deja de nenumărate ori în pescuitul pe timpul iernii în apă rece, fărâmițați un boilies Magnum White și adăugați-l într-un săculeț de PVA. Mai adăugați și o ciupitură de pelete Maximum Action și o ciupitură de Micro Feed tot din sortimentul Magnum White. La cârlig, folosiți un boilies de fund Magnum White pe care l-ați decojit (i-ați îndepărtat o parte din înveliș pentru a elibera mai ușor atractanții). Veți fi în mare avantaj!

Peletele Maximum Action împrăștie instantaneu atât aromă cât și un nor mișcător de ingrediente ce reprezintă și o atracție vizuală. Urmează apoi boiliesul spart care împrăștie aromă pentru o perioadă mai lungă. În final, Micro Feed duce atracția într-o fază superioară. Cu Micro Feed veți obține un stimulent vizual masiv alături de o eliberare prelungită de aromă și toate astea fără fără riscul de a sătura crapii.

Pentru o comparație intre diferitele tipuri de pelete din gama companiei Quest Baits, vizitați categoria Pelete din magazinul online Quest Baits.


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This