Mix-uri Pop Up

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Aceste sortimente NU MAI FAC PARTE DIN GAMA DE MOMELI a companiei Quest Baits și nu mai pot fi comandate.


Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Categorie:

Informații despre Mix-urile Pop Up Quest Baits

Doriți sa vă faceți propriile Pop Up-uri? Ei bine, v-am ușurat munca cu aceste mix-uri naturale dedicate pentru boilies pop up.

Mix-urile Pop Up vă sunt oferite în mai multe versiuni de culoare (3 versiuni colorate și o versiune cu culoarea naturală a mix-ului, fără colorant) și sunt ambalate în recipiente de 500ml.

Pur și simplu spargeți un ou într-un vas, adaugați aromele și stimulatorii preferați, amestecați-le bine pentru omogenizare și apoi adaugați mix pentru pop up până când veți obține o pastă ușor de rulat.

Formați bilele (sau orice altă formă vă doriți) manual sau cu masa de rulare și apoi fierbeți-le in modul obișnuit, ca pe orice boilies. Dacă optați pentru una dintre versiunile de mix pop up deja colorate, nu vă temeți – în timpul fierberii, pop up-urile rezultate își vor menține culoarea. Este un mix excelent. Nu veți mai fi nevoiți să vă încurcați cu bile de pluta pentru a obține pop up-uri.

mix boilies pop up
Pe lângă mix-urile pentru boilies pop up, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli de pescuit concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vă invităm să vizitați categoriile Momeli de pescuit pentru cârlig și Pop Up-uri pentru pescuit.

Pentru mai multe informații și modalități de folosire, vă invităm să lecturați articolele din Blog:


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This