facebook_pixel

Mix-uri Pop Up

43 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei. Detalii

Golește

Pentru recomandări, informații suplimentare sau comenzi telefonice, sunați-mă sau scrieți-mi! Vă răspund cu plăcere la orice solicitare. Datele de contact le găsiți pe această pagină: Contact+FAQ


Doriți sa vă faceți propriile Pop Up-uri? Ei bine, v-am ușurat munca cu aceste mix-uri naturale dedicate pentru boilies pop up.

Mix-urile Pop Up vă sunt oferite în mai multe versiuni de culoare (3 versiuni colorate și o versiune cu culoarea naturală a mix-ului, fără colorant) și sunt ambalate în recipiente de 500ml.


Informații despre Mix-urile Pop Up Quest Baits

Pur și simplu spargeți un ou într-un vas, adaugați aromele și stimulatorii preferați, amestecați-le bine pentru omogenizare și apoi adaugați mix pentru pop up până când veți obține o pastă ușor de rulat.

Formați bilele (sau orice altă formă vă doriți) manual sau cu masa de rulare și apoi fierbeți-le in modul obișnuit, ca pe orice boilies. Dacă optați pentru una dintre versiunile de mix pop up deja colorate, nu vă temeți – în timpul fierberii, pop up-urile rezultate își vor menține culoarea. Este un mix excelent. Nu veți mai fi nevoiți să vă încurcați cu bile de pluta pentru a obține pop up-uri.

mix boilies pop up

Pe lângă mix-urile pentru boilies pop up, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli de pescuit concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vă invităm să vizitați categoriile Momeli de pescuit pentru cârlig și Pop Up-uri pentru pescuit.

Pentru mai multe informații și modalități de folosire, vă invităm să lecturați articolele din Blog:


Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Mix-uri Pop Up”
You have to agree to the comment policy.

Ați putea dori, de asemenea…

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Made in England

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This