Pasta solubilă

25 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei. Detalii

Golește

Pentru informații suplimentare sau recomandări privind momelile Quest Baits, dar și pentru comenzi, sunați-mă sau scrieți-mi! Vă răspund cu plăcere la orice solicitare. Datele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ


Pasta solubilă este cea mai versatilă momeală de pescuit. Cu atât de multe opțiuni, doar imaginația dumneavoastră îi va limita utilizarea.

Pasta solubilă Quest Baits este o copie fidelă a boiliesului din sortimentul din care face parte, conținând inclusiv ou. Vă este oferită în recipiente de 200ml.


Informații despre Pasta Solubilă

Pasta solubilă are atât de multe utilizări! O puteți folosi pentru momitor sau mulată pe plumb. O puteți folosi ca momeală pentru cârlig înfășurând-o în jurul unui boilies pentru a creste gradul de împrăștiere a atractanților – o metoda extrem de utilă în pescuitul la crap pe timpul lunilor reci de iarnă. Deoarece are în compoziție inclusiv ou, prin fierbere se solidifica și astfel poate fi folosită și pentru a mări diametrul boiliesurilor la orice dimensiune preferați.

Încercați-o așa cum este, mulată în jurul unei mărgeluțe sau în jurul unui nasture, aplatizată pentru a se așeza mai lin, ca o frunză, pe vegetație sau mâlul de pe fund. Sau folosiți-o pentru a vă face propriile momeli pentru cârlig cu orice flotabilitate vă doriți, pur și simplu mulând-o în jurul unei bile de poliester sau plută și apoi fierbeți-o. Astfel veți obține propriul pop up care va arăta identic cu nada din zona nădită!

Recomandare pentru utilizarea pastei solubile:

O altă metodă preferată de mine, este să mulez pasta în jurul unui boilies de fund, după care o arunc în apă clocotită pentru doar câteva secunde.

Astfel, datorită oului din compoziția pastei solubile, aceasta se va solidifica, dar nu în toatalitate (pentru că am scufundat-o în apa fiartă doar pentru câteva secunde). Se va forma numai o pojghița foarte fină care va împiedica dizolvarea pastei (și astfel dimensiunea boiliesului nu se micșorează în timp), dar această pojghiță formată va permite totuși o eliberare excelentă și rapidă ai atractanților din pastă. După mai mult timp de stat în apa din lac, această eliberare rapidă de atractanți din pastă se va termina, dar va fi urmată de eliberarea inerentă de atractanți din boiliesul din interior.

Boiliesurile de dimensiuni mari, trebuie fierte mult timp și de aceea obțin o coaja exterioara foarte groasă, impermeabilă și săracă în atractanți care s-au distrus prin fierbere. Prin metoda prezentată de mine veți mai putea obține și o dimensiune cât de mare vă doriți dintr-un boilies de dimensiuni normale, dar veți obține și o eliberare de atracție mult mai bună decat în cazul folosirii direct din pungă a unui boilies de dimensiune mare.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Cu atât de multe opțiuni, doar imaginația dumneavoastră va limita utilizarea pastei solubile.

Sortimentele disponibile sunt: Magnum White, Fruity Trifle, Pineapple Crush, Rahja Spice, Questrami, Special Crab, Ghurkka Spice, Chilli Chocolate, Absolute Seafood.

Pe lângă pasta solubilă, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli de pescuit concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vizitați pagina categoriei Momeli de pescuit pentru cârlig.

pasta solubila crap

Împărtășește-ne parearea ta!

Spune-ne ce gândești...

Ce spun ceilalți:

Încă nu sunt postări.

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Ați putea dori, de asemenea…

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This