Pasta solubilă

25 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


O momeală indispensabilă pentru orice pescar.
Pasta solubilă este cea mai versatilă momeală de pescuit. Cu atât de multe opțiuni, doar imaginația dumneavoastră îi va limita utilizarea.

Pasta solubilă Quest Baits este o copie fidelă a boiliesului din sortimentul din care face parte, conținând inclusiv ou. Singura diferență este faptul că nu este fiartă, așa cum sunt boiliesurile. Vă este oferită în recipiente de 200ml.


Informații despre Pasta Solubilă

Pasta solubilă are atât de multe utilizări! O puteți folosi pentru momitor sau mulată pe plumb. O puteți folosi ca momeală pentru cârlig înfășurând-o în jurul unui boilies pentru a creste gradul de împrăștiere a atractanților – o metoda extrem de utilă în pescuitul la crap pe timpul lunilor reci de iarnă. Deoarece are în compoziție inclusiv ou, prin fierbere acesta se solidifică și astfel că pasta poate fi folosită și pentru a mări diametrul boiliesurilor la orice dimensiune preferați.

Încercați-o așa cum este, mulată în jurul unei mărgeluțe sau aplatizată în jurul unui nasture pentru a se așeza mai lin, ca o frunză, pe vegetație sau mâlul de pe fund. Sau folosiți-o pentru a vă face propriile momeli pentru cârlig cu orice flotabilitate vă doriți, pur și simplu mulând-o în jurul unei bile de poliester sau plută și apoi fierbeți-o. Astfel veți obține propriul pop up care va arăta identic cu nada din zona nădită!

Recomandare pentru utilizarea pastei solubile:

Încercați să înveliți boiliesul de la cârlig în pasta solubilă din aceeași gamă/aromă pentru a obține o eliberare mai rapidă de atracție!
Încercați și variante contrastante pentru a obține o momeală de cârlig schimbătoare în timp! De exemplu, un înveliș de pastă Rahja Spice dizolvându-se încet și după ceva timp, momeala de la cârlig va devine un boilie Questrami. Interesant, nu-i așa?! Aceasta poate fi și o modalitate de a afla mai repede pe care momeală o doresc peștii cu adevărat.

Adăugați la pastă albuș de ou (sau Glug lichid și mix de pop up) pentru a vă fabrica propriile momeli semi-flotante speciale.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Recomandare de utilizare a pastei solubile pentru mărirea diametrului boiliesurilor folosite la cârlig:

O altă metodă preferată de mine, este să mulez pasta în jurul unui boilies de fund, după care o arunc în apă clocotită pentru doar câteva secunde.

Astfel, datorită oului din compoziția pastei solubile, aceasta se va solidifica, dar nu în toatalitate pentru că am scufundat-o în apa fiartă doar pentru câteva secunde. Se va forma numai o pojghița foarte fină care va împiedica dizolvarea pastei (și astfel dimensiunea boiliesului nu se micșorează în timp), dar această pojghiță formată va permite totuși o eliberare excelentă și rapidă ai atractanților din pastă. După mai mult timp de stat în apa din lac, această eliberare rapidă de atractanți din pastă se va termina, dar va fi urmată de eliberarea inerentă de atractanți din boiliesul din interior.

Boiliesurile de dimensiuni mari trebuie fierte mult timp și de aceea capătă o coaja exterioara destul de groasă, impermeabilă și săracă în atractanți care s-au distrus prin fierbere. Prin metoda prezentată de mine veți mai putea obține și o dimensiune cât de mare vă doriți dintr-un boilies de dimensiuni normale, dar veți obține și o eliberare de atracție mult mai bună decat în cazul folosirii direct din pungă a unui boilies de dimensiune mare.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

pasta solubila pt boilies pop up

Cu atât de multe opțiuni, doar imaginația dumneavoastră va limita utilizarea pastei solubile.

Sortimentele disponibile sunt: Magnum White, Fruity Trifle, Pineapple Crush, Rahja Spice, Questrami, Special Crab, Ghurkka Spice, Chilli Chocolate, Absolute Seafood.

Pe lângă pasta solubilă, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli de pescuit concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vizitați pagina categoriei Momeli de pescuit pentru cârlig.
pasta solubila crap

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This