Pelete Maximum Action

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE MOMELI a companiei Quest Baits.

Aruncați câteva pelete lângă mal și priviți… de îndată ce veți vedea modul în care se dezintegrează, împrăștiind atracție împrejur, veți dori să agățați de cârlig un săculeț PVA cu aceste pelete la fiecare lansare!

Peletele Maximum Action vă sunt oferite în mai multe versiuni de compoziție și aromă, au diametrul de 3mm și lungimi diverse.


Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Categorie:

Informații despre Peletele Maximum Action

Sunt pelete cu dezintegrare rapidă și sunt copii fidele ale boiliesurilor noastre, dar sub forma de peletă, utilizand exact aceleasi ingrediente.

Multe dintre peletele aromate ce se găsesc pe piața sunt pur și simplu pelete banale de păstrăv sau grosiere, stropite cu o aromă lichidă numai pentru a le da un anumit miros. Peletele Quest Baits Maximum Action sunt produse direct din mixul pentru boilies ale căror replici sunt, deci conțin absolut toate ingredientele complexe ale unui boilies.

Videoclip cu sfaturi despre pelete Maximum Action folosite pentru pescuitul la mreana, prezentate de Ron Key, vechi membru al echipei Quest Baits.
Pentru o comparație intre diferitele tipuri de pelete din gama companiei Quest Baits, vizitați categoria Pelete din magazinul online Quest Baits.

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This