facebook_pixel

Pelete Mini Mixed

27 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei. Detalii

În stoc

Pentru recomandări, informații suplimentare sau comenzi telefonice, sunați-mă sau scrieți-mi! Vă răspund cu plăcere la orice solicitare. Datele de contact le găsiți pe această pagină: Contact+FAQ


Acest amestec de pelete a fost conceput în special pentru pescuitul pe ape comerciale, acolo unde crapii precauți sunt adesea ezitanți în a se hrăni peste un pat de nadă format din pelete de mărime convențională.

Perfecte și dacă sunteți în căutarea unui lucru inedit pentru săculeții PVA.

Peletele pentru pescuit Mini Mixed vă sunt oferite în pungi de 1 kg. Dimensiunea celor mai mici pelete din amestec este de 2 mm, iar a celor mai mari este de 4,5 mm.


Categorie:

Informații despre amestecul de Pelete Mini Mixed

Aceste pelete pre-amestecate vă oferă un bun contrast de culoare și timpi de dezintegrare diferiți ceea ce rezultă că atractanții sunt eliberați constant pentru o perioada îndelungată, toate acestea pentru că acest mix conține 4 tipuri diferite de pelete de halibut, pelete de crap și pelete de păstrăv cu conținut ridicat de ulei și cu conținut scăzut de ulei. Fiecare tip de peletă este prezent în doua mărimi, rezultând practic 8 componente diferite în același ambalaj.

Pentru o comparație intre diferitele tipuri de pelete din gama companiei Quest Baits, vizitați categoria Pelete din magazinul online Quest Baits.


Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Pelete Mini Mixed”
You have to agree to the comment policy.

Ați putea dori, de asemenea…

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Made in England

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This