Pelete Standard Mixed

27 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei. Detalii

În stoc

Pentru informații suplimentare sau recomandări privind momelile Quest Baits, dar și pentru comenzi, sunați-mă sau scrieți-mi! Vă răspund cu plăcere la orice solicitare. Datele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ


Amestecul nostru de pelete Mixed Standard este o selecție de diverse pelete pre-amestecate menit a vă scuti de efortul de cumpărarea a mai multor tipuri de pelete pentru a obține același efect.

Tipurile de pelete sunt exact aceleași ca în cazul mixturii de Pelete Mini Mixed, dar pentru că sunt mai mari, veți obține un timp mai lung de eliberare a atractanților.

Peletele pentru pescuit Mixed Standard vă sunt oferite în pungi de 1 kg. Dimensiunea celor mai mici pelete din amestec este de 4 mm, iar a celor mai mari este de 20 mm.


Categorie:

Informații despre amestecul de Pelete Mixed Standard

Acest mix conține pelete pre-amestecate care vă oferă un bun contrast de culoare și timpi de dezintegrare diferiți. Astfel atractanții vor fi eliberați constant pentru o perioada îndelungată.

Toate acestea deoarece conține 4 tipuri diferite de pelete de halibut, pelete de crap și pelete de păstrăv cu conținut ridicat de ulei și cu conținut scăzut de ulei. Fiecare tip de peletă este prezent în doua mărimi, rezultând practic 8 pelete diferite în aceeași pungă.

Pentru o comparație intre diferitele tipuri de pelete din gama companiei Quest Baits, vizitați categoria Pelete din magazinul online Quest Baits.


Împărtășește-ne parearea ta!

Spune-ne ce gândești...

Ce spun ceilalți:

Încă nu sunt postări.

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Ați putea dori, de asemenea…

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This