Pelete Standard Mixed

27 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Amestecul nostru de pelete Mixed Standard este o selecție de diverse pelete pre-amestecate menit a vă scuti de efortul de cumpărarea a mai multor tipuri de pelete pentru a obține același efect.

Tipurile de pelete sunt exact aceleași ca în cazul mixturii de Pelete Mini Mixed, dar pentru că sunt mai mari, veți obține un timp mai lung de eliberare a atractanților.

Peletele pentru pescuit Mixed Standard vă sunt oferite în pungi de 1 kg. Dimensiunea celor mai mici pelete din amestec este de 4 mm, iar a celor mai mari este de 20 mm.


Stoc epuizat

Categorie:

Informații despre amestecul de Pelete Mixed Standard

Aceste pelete pre-amestecate vă oferă un bun contrast de culoare și timpi de dezintegrare diferiți, ceea ce înseamnă că atractanții sunt eliberați constant pentru o perioada îndelungată.
Acest mix conține 4 tipuri diferite de pelete (printre care pelete de halibut, pelete de crap, pelete de păstrăv), unele dintre ele având un conținut ridicat de ulei iar altele un conținut scăzut de ulei.
Fiecare tip de peletă din amestec este prezent în doua mărimi, rezultând practic 8 pelete în același ambalaj.
pelete Mixed Standard detalii
Pot fi folosite uscate, direct așa cum le găsiți în pungă, ca hrană normală. Amestecul de pelete emite semnale diferite la momente diferite, menținând în zona nădită o activitate pentru timp mai îndelungat decât dacă am folosi un singur tip de peletă.
Punându-le într-o sită și turnând apă fierbinte peste ele, face ca amestecul de pelete să devină o nadă grozavă pentru feedere, pentru toate speciile.
Cel mai bine este să le folosiți în lunile mai calde.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Pentru un mix de pelete cu dimensiuni mai mici, vă invit să vizitați pagina Mix de pelete Mini Mixed

Pentru o comparație intre diferitele tipuri de pelete din gama companiei Quest Baits, vizitați categoria Pelete din magazinul online Quest Baits.


numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This