Pop Up Fluo

33 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Sunt Boilies Pop Up Fluo pentru pescuit (mai sunt denumite și fluro sau fluoro) și au culori fluorescente, absolut stridente. Poate că au un aspect nenatural, dar dacă le ignorați complet s-ar putea să regretați.

Pop Up-urile Fluo Quest Baits vi le oferim în mai multe versiuni de aromă și culoare. Au diametrul de 15mm și sunt ambalate în cutii de 200ml.


Informații despre Pop Up-urile Fluo

V-am pus la dispoziție patru sortimente cu arome și culori diferite ce permit peștilor sa le observe de la distanță. Pot fi pescuite fără pat de nadă, ca momeală de cârlig singulară sau în stil snowman. Mai pot fi pescuite și cu pat de nadă, pur și simplu pentru a oferi o momeală complet diferită de cea oferită ca hrană în patul de nadă.

Pop Up Fluo Crap

Recomandările lui Shaun Harison pentru utilizarea pop up-urilor fluo:

Rețineți că nu trebuie să potriviți aromele când folosiți monturi cu mai multe momeli pe firul de păr, dar recomandările mele în legătură cu pop up-urile fluo sunt aceleași cu cele de la pop up-urile cu culori normale.

Față de ceea ce am spus acolo, aș mai adăuga că am avut rezultate deasemenea bune cu 1/3 pop up mai închis la culoare drept capac peste 2/3 pop up fluo, astfel încât crapul vede doar o mică strălucire de fluoro de sub capacul de culoare normală. Această prezentare este deosebit de eficientă pe apele unde peștele le-a văzut pe toate (lacuri comerciale).

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Boilies Pop Up Fluo Pescuit
Sortimentele care vă sunt oferite sunt: Fruity Trifle, Rahja Spice, Ghurkka Spice, Chilli Chocolate.
Pe lângă Pop Up-urile Fluo pentru pescuit, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vizitați pagina categoriei Momeli de pescuit pentru cârlig sau pagina dedicată exclusiv Pop Up-urilor pentru pescuit.

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This