Pop Up Fluo

33 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei. Detalii

Golește

Pentru informații suplimentare sau recomandări privind momelile Quest Baits, dar și pentru comenzi, sunați-mă sau scrieți-mi! Vă răspund cu plăcere la orice solicitare. Datele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ


Sunt Boilies Pop Up Fluo pentru pescuit (mai sunt denumite și fluro sau fluoro) și au culori fluorescente, absolut stridente. Poate că au un aspect nenatural, dar dacă le ignorați complet s-ar putea să regretați.

Pop Up-urile Fluo Quest Baits vă sunt oferite în mai multe versiuni de aromă și culoare. Au diametrul de 15mm și sunt ambalate în cutii de 200ml.


Informații despre Pop Up-urile Fluo

V-am pus la dispoziție patru sortimente cu arome și culori diferite ce permit crapilor sa le observe de la distanță. Pot fi pescuite fără pat de nadă, ca momeală de cârlig singulară sau în stil snowman. Mai pot fi pescuite și cu pat de nadă, pur și simplu pentru a oferi o momeală complet diferită de cea din patul de nadă.

Pop Up Fluo Crap

Recomandare pentru utilizarea pop up-urilor:

Rețineți că nu trebuie să potriviți aromele când folosiți monturi cu momeli duble. Am avut mare succes în trecut când am combinat momeli cu arome diferite pe firul de păr. Acest lucru le oferă și mai multe semnale crapilor pentru a alege momeala de la cârlig.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Boilies Pop Up Fluo Pescuit

Sortimentele care vă sunt oferite sunt: Fruity Trifle, Rahja Spice, Ghurkka Spice, Chilli Chocolate.

Pe lângă Pop Up-urile Fluo pentru pescuit, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vizitați pagina categoriei Momeli de pescuit pentru cârlig sau pagina dedicată exclusiv Pop Up-urilor pentru pescuit.


Împărtășește-ne parearea ta!

Spune-ne ce gândești...

Ce spun ceilalți:

Încă nu sunt postări.

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Ați putea dori, de asemenea…

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This