Pop Up

33 lei37 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Pentru gama noastră de Pop Up-uri am folosit exact aceleași arome ca pentru boiliesuri, dipuri, paste solubile și alte momeli din gama Quest Baits, fiind realizate având ca bază un mix dedicat pentru pop up.

Pop Up-urile au culori normale (deci nu sunt fluo/stridente) și vi le oferim în mai multe versiuni de culoare și dimensiune, fiind ambalate în flacoane de 200ml.


Ați putea dori, de asemenea…

Câteva recomandări și sfaturi ale lui Shaun Harrison privind pop up-urile:

Perfecte pentru echilibrarea momelilor de fund pentru a compensa greutatea cârligului. 1/3 pop up cu 2/3 boilie de fund a funcționat bine întotdeauna. Mai puteți încerca și 1/2 cu 1/2, în funcție de mărimea cârligului.

Nu vă fie teamă să combinați culori și arome diferite! Am avut mare succes în trecut când am combinat momelile pe firul de păr, ceva de genul: pop up Magnum White drept capac peste un boilie normal de fund Rahja Spice. Acest lucru le oferă și mai multe semnale crapilor pentru a alege momeala de la cârlig. De multe ori mi-a încurajat o trăsătură peste un pat de nadă, atunci când peștii păreau să nu se hrănească așa cum ar trebui.

Pop up-urile Quest Baits rămân flotante pentru timp îndelungat. Perfecte atunci cand momelile trebuie să stea în apă pentru mult timp.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Pop Up-uri pentru pescuit Rahja Spice
Pop Up-uri Rahja Spice (cu diametru de 20 mm)
Pe lângă Pop Up-urile pentru pescuit cu culori normale, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vizitați pagina categoriei Momeli de pescuit pentru cârlig sau pagina dedicată exclusiv Pop Up-urilor pentru pescuit.
Pop Up Pescuit culori Naturale
Pop Up-uri Fruity Trifle (20 mm)

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This