Pimple Pops – mini pop up

39 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.


Momeli produse în Anglia 🇬🇧 Veți beneficia de cei peste 40 de ani de cunoştinţe despre momeli ai lui Shaun Harrison.
Încercați-le, dacă nu ați făcut-o deja – Rezultatele bune nu vor întârzia!
Majoritatea pescarilor se întoarce pentru a comanda din nou și din nou…
Pentru a avea la îndemână mai multe variante de culoare pentru prezentări, care:
1. – nu vor trezi suspiciune din partea crapilor mai precauți (au dimensiuni foarte mici și nu vor inspira teamă, fiind considerate mai sigur de mâncat decât momelile de dimensiuni clasice),
2. – vor fi ușor de remarcat de către crap (au culori vii, dar au și o compoziției care va produce atracție mare chiar dacă sunt minuscule, fiind rezultatul multor ani de experiență),
Shaun Harrison a fost primul care v-a propus spre utilizare acest tip de mini boilies pop up cu culori stridente, dar fabricate din mix natural pentru pop up. Când au văzut cât de eficiente sunt și ce mare succes au avut la pescari, ideea i-a fost preluată de mulți alți producători, dar calitatea acelor imitații lasă de dorit.
Alegeți originalele – Pimple Pops de la Quest Baits – Made in UK 🇬🇧.


Informații despre mini boilies-urile pop up fluo Pimple Pops

PIMPLE POPS vă sunt oferite într-o diversitate de culori fluorescente intense și în următoarele versiuni de aromă: Fruity Trifle (un amestec de pop up-uri cu culorile: roz, portocaliu, galben și alb), Rahja Spice (un amestec de pop up-uri cu culorile: roz, portocaliu, galben și alb), Magnum White (numai de culoare abă), Magnum Duo (un amestec de pop up-uri albe și maro închis, aproape negre) și Neutral (un amestec de pop up-uri nearomate, cu culorile: roz, portocaliu, galben, alb, mov și verde).

Dacă veți dori, le veți putea asorta (din punct de vedere al aromei) cu alte nade și momeli fabricate de dumneavoastră sau cumpărate de la alți producători. Pentru acest lucru vă punem la dispoziție lichidele nutritive și aromatice Glug cu care vă veți putea aditiva absolut orice tip de nadă sau momeală. Aceste Glug-uri vin și în versiunile de aromă ale Pimple Pops-urilor, adică Fruity Trifle, Rahja Spice și Magnum White, dar mai multe informații găsiți în pagina lor din magazin: Glug – atractanți pentru crap, lichide nutritive și aromatice.

Pimple Pops au diametrele cuprinse între 6 mm și 8 mm. Acest lucru înseamnă că diametrul celor mai mici pop up-uri din amestecul din flacon este de 6 mm, iar a celor mai mari este de 8 mm.

Vă sunt oferite în flacoane de plastic transparent cu volumul de 100 ml (dimensiunile exterioare ale flacoanelor sunt: înălțimea – cca. 7 cm; diametrul – cca. 5 cm.

Doua mini pop up pescuit
În mod interesant, se pare că sunt mai atractive dacă sunt folosite câte două, de culori diferite, pe același fir de păr.
Momelile de la cârlig de dimensiuni mici au reprezentat o parte importantă a pescuitului meu de mulți ani. Îmi place ca momeala de la cârlig să fie mai mică decât nada dimprejur pentru că sunt convins că trezesc mai puțină suspiciune în acest fel, în special printre crapii mai bătrâni și precauți. Chiar și micșorarea momelilor de dimensiuni standard prin decojire, a devenit deja un lucru obișnuit pentru mine.
Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Compoziția:

1. Mixurile Pop Up: Pimple Pops au la bază mixuri naturale dedicate pentru pop up care sunt de o calitate fără egal pe piața momelilor pentru crap. Aceste mixuri fac atracție și dacă sunt folosite fără nicio aromă, tocmai pentru faptul că sunt naturale și au o compoziție testată și îmbunătățită de Shaun Harrison în peste 40 de ani.

Boiliesurile flotante rezultate sunt foarte elastice și absorb foarte bine și alte arome, dacă veți doriți acest lucru. Își eliberează atractanții din compoziție imediat ce ajung în apă, iar această eliberare se produce constant și pentru o perioadă îndelungată.
Glug – atractanți pentru crap, lichide nutritive și aromatice
Cu aditivii Glug vă veți putea aroma orice nadă sau momeală cu aceleași arome ale Pimple Pops-urilor
2. Aromele: Pimple Pops folosesc arome pentru pescuitul la crap care au trecut cu brio testul timpului: Rahja Spice, Fruity Trifle și Magnum White. Toate cele trei arome își au originea in Anglia pe la începutul anilor ’80 și sunt la fel de eficiente ca la începuturi.
Glug – atractanți pentru crap, lichide nutritive și aromatice
Cu aditivii Glug vă veți putea aroma orice nadă sau momeală cu aceleași arome ale Pimple Pops-urilor

Un alt motiv pentru care Shaun Harrison s-a decis să producă Pimple Pops folosind aceste trei arome, este acela că aceste arome sunt favoritele lui și ca momeli de crap pentru pescuitul în apă rece. Iarna este știut faptul că aveți un pescuit mai productiv dacă utilizați momeli mici, așa că acum v-a pus la dispoziție o combinație extraordinară pentru apă rece: mini momeli pentru cârlig plus cele mai eficiente arome pentru apă rece.

Dacă vă doriți folosirea acestor micro pop up-uri cu alte arome, acum aveți la dispoziție și varianta Pimple Pops fără nicio aroma (Neutral) pe care le veți putea aroma cu ce veți dori.

Pimple Pops peste un pat de nada
montura pop up cu pimple pops

Pimple Pops pescuite peste un pat de nadă din boilies de dimensiuni normale, produc multă acțiune.
Ies ușor în evidență datorită culorilor, dar au dimensiuni pe care crapul nu le asociază cu pericolul.

Or fi ele mici, dar aruncați una peste umăr, întorceați-vă și o veți zări de îndată. Am prins niște pești foarte mari cu Pimple Pops pur și simplu folosindu-le ca momeală singulară (fără nadă împrejur) pentru pescuitul la distanțe mari. În mod interesant, se pare că sunt mai atractive dacă sunt folosite câte două, de culori diferite, pe același fir de păr.

Sunt foarte utile și atunci când sunteți disperat să mai câștigați câțiva metri la lansările la mare distanță. Pimple Pops vă permit acest lucru. A lansa o montură pop up realizată cu două Pimple Pops este aproape ca și cum ați lansa plumbul fără nicio momeală la cârlig!

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Boilies Pop Up Made in England

Au trecut deja câțiva ani de când Shaun Harrison și compania Quest Baits au lansat pe piață aceste micro momeli, iar alți producători, când au văzut cât de eficiente sunt aceste pop up-uri Pimple Pops și ce mare succes au avut la pescari, au preluat rapid ideea și au fabricat și ei momeli similare. Eficiența și calitatea acelor imitații lasă mult de dorit, așa cum ne-au relatat prietenii pescari care le-au încercat.

Uitați de acele imitații și alegeți originalele! – Micro pop up-urile pentru pescuit Pimple Pops de la Quest Baits – Made in England – Momeli care beneficiază de peste 40 de ani de experiență.

Pimple Pops – Caseta tehnică:

Principalele caracteristici, sfaturi și remarci oferite de Shaun Harrison pentru mini boiliesurile pop up Pimple Pops:

Top 3 motive pentru care ar trebui să alegeți aceste momeli:
1. Au o dimensiune pe care crapul nu o asociază cu pericolul.
2. Vor fi ușor de remarcat de către crap (au culori vii, dar au și o compoziției care va produce atracție mare chiar dacă sunt minuscule, fiind rezultatul multor zeci de ani de experiență). Două culori diferite pe același fir de păr, par să producă mai multe trăsături.
3. Continuați să schimbați culorile până când găsiți combinația câștigătoare, combinația pe care crapii o preferă în ziua respectivă. Atenție! Preferințele peștilor pot varia de la o zi la alta.
Principalele însușiri:
Culoare: multicolore
Arome: Fruity Trifle; Magnum White; Rahja Spice; Nearomate
Mix boilies: mix natural dedicat pentru pop up
Perioadă de utilizare: primăvara, vara, toamna, iarna
Pe lângă mini boiliesurile pop up Pimple Pops, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vizitați pagina categoriei Momeli de pescuit pentru cârlig sau pagina dedicată exclusiv Pop Up-urilor pentru pescuit.

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This