Setul cu momeli pentru montura Snowman

& transport GRATUIT pt. comenzi de peste 300 lei.

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

În această perioadă, comenzile vor fi expediate în 24-48 de ore de la plasare. Pentru recomandări privind momelile Quest Baits, contactați-mă aici: Contact+FAQ


Acest sortiment NU MAI FACE PARTE DIN GAMA DE MOMELI a companiei Quest Baits.


Categorie: Etichetă:

Informații despre Setul Snowman cu momeli pentru pescuit

Credem ca acest Set de momeli pentru pescuit pentru realizarea prezentării / monturii Snowman vine în primul rând în întâmpinarea pescarilor care doresc să încerce noi momeli și să aibă la dispoziție o variante de opțiuni, dar fără a fi nevoiți să cumpere separat o mulțime de momeli.

Foarte util și pescarilor care pleacă în călătorii lungi și au nu spațiu suficient pentru o mulțime de momeli separate, fiind un set compact. Mai oferă și avantajul ca nu veți avea scurgeri de lichide și mirosuri de momeli în zona de depozitare.

Pentru a putea realiza monturi de tipul snowman (om de zăpadă), vă oferim acest Set Snowman cu momeli pentru pescuit care conține 2 borcanele cu pop up-uri (10mm & 15mm) și 2 borcanele cu boiliesuri de fund din același sortiment și cu aceleași dimensiuni ca și pop up-urile (10mm & 15mm).

Boiliesurile de fund vă sunt oferite gata dipuite, hidratate cu lichide nutritive și aromatice ce reprezintă o sursă de hrană pentru crap. Acești atractanți lichizi pentru crap nu afectează elementele PVA.

Astfel veți avea posibilitatea de a fabrica riguri snowman de 10mm și 15mm, sau o combinații ale celor două dimensiuni.

În articolele scrise de mine pentru pescuitul pe timp de iarnă, adesea i-am descurajat pe pescari în a-și supradoza momelile cu arome sintetice puternice.

Și acesta este unul dintre motivele pentru care, la boiliesurile de fund, am optat pentru folosirea Glug-ului care este un atractant subtil, mai complex, o hrană sub formă lichidă mai puțin aromată, în loc să folosesc un dip aromatic clasic acre are o aromă „izbitoare”.

Shaun Harrison

Fondator, Quest Baits - Anglia

Pe lângă Setul Snowman cu momeli pentru pescuit, gama companiei Quest Baits cuprinde diferite alte momeli concepute special pentru utilizare pe cârlig sau firul de păr. Vizitați pagina categoriei Momeli de pescuit pentru cârlig.


Împărtășește-ne parearea ta!

Spune-ne ce gândești...

Ce spun ceilalți:

Încă nu sunt postări.

×

Autentificare

Înregistrare

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

numai 37 lei/kg


boilies Quest Baits - Produse în Anglia

vezi detalii

You have Successfully Subscribed!

Share This